Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in Okulunda Türk Bayrağına Saygısızlık

EĞİTİM 29.06.2016 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Okulunda Türk Bayrağına Saygısızlık

Gülşehir İlçesinde Okullarda skandalsız adeta gün geçmiyor.
Gülşehir İlçesinde Okullarda skandalsız adeta gün geçmiyor.    Okul müdürleri puanlama ile görevden alınırken, önceki senelerde beyaz bayrak alan okullarda disiplinsiz hareketler alıp başını giderken, Okul Müdürleri başka ilçelere öğretmen olarak gönüllü atamalarını isterlerken şimdi de bayrak krizi olayı oldu.    Gülşehir ilçemizin güzüde okullarından olan bir okulumuzdaki Türk Bayraklarının hali bayrağa saygısı olmayan bir nesilin neden yetiştiğini ortaya çıkardı.    Tertipsiz düzensiz kirli bir şekilde okuldaki bayrakların halini yorumlamayı siz okucuyularımıza bırakıyoruz.    Olayla ilgili okul ve yetkilileri hakkında soruşturma açıldığını öğrenildi. Lalehaber whatchap hattı sizlerin yanınızda ihbarlarınızı 0505 453 5040 numaraya gönderebilirsiniz. İhbarlarınız hem bizlere hemde İlimize ışık tutacaktır.           
Gülşehir İlçesinde Okullarda skandalsız adeta gün geçmiyor.

Gülşehir İlçesinde Okullarda skandalsız adeta gün geçmiyor. 

 

Okul müdürleri puanlama ile görevden alınırken, önceki senelerde beyaz bayrak alan okullarda disiplinsiz hareketler alıp başını giderken, Okul Müdürleri başka ilçelere öğretmen olarak gönüllü atamalarını isterlerken şimdi de bayrak krizi olayı oldu. 

 

Gülşehir ilçemizin güzüde okullarından olan bir okulumuzdaki Türk Bayraklarının hali bayrağa saygısı olmayan bir nesilin neden yetiştiğini ortaya çıkardı. 

 

Tertipsiz düzensiz kirli bir şekilde okuldaki bayrakların halini yorumlamayı siz okucuyularımıza bırakıyoruz. 

 

Olayla ilgili okul ve yetkilileri hakkında soruşturma açıldığını öğrenildi. Lalehaber whatchap hattı sizlerin yanınızda ihbarlarınızı 0505 453 5040 numaraya gönderebilirsiniz. İhbarlarınız hem bizlere hemde İlimize ışık tutacaktır. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.