Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in ilk Psikiyatri Terapi Merkezi açıldı

SAĞLIK 07.03.2019 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in ilk Psikiyatri Terapi Merkezi açıldı

Nevşehir’in ilk psikiyatri terapi merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
  Nevşehir’in ilk psikiyatri terapi merkezi hafta sonunda hizmete açıldı.  Erişkin ve çocuk muayenesi, klasik bireysel terapi, bilişsel davranışçı terapi, cinsel terapiler, aile ve eş terapisi, adli psikiyatri danışmanlığı, alkol-madde bağımlılığı, sigara bağımlılığı, Hipnoz gibi konularda hizmet vermeye başlayan Uzm.Dr Psikiyatrist ve Psikoterapist İsmail Karaatlı Nevşehir'de ilk Psikiyatri terapi merkezinin açılışını yaptı.   Açılışa Nevşehir Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Hakan Gürbüz, Başhekim Yücel Şal ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin dahil olmak üzere çeşitli doktor ve akademisyenin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.   Erciyes Üniversitesi mezunu Karaatlı, 2014-2016 yıllarında Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi Ruhsağlığı ve AMATEM( Alkol- Madde Bağımlılığı Tedavi ve Araştırma Merkezi) de uzman doktor olarak ta görev yaptı. Karaatlı, 2016-2018 yılları arasında da Nevşehir Devlet hastanesinde görev yapmıştı.  
Nevşehir’in ilk psikiyatri terapi merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Nevşehir’in ilk psikiyatri terapi merkezi hafta sonunda hizmete açıldı.  Erişkin ve çocuk muayenesi, klasik bireysel terapi, bilişsel davranışçı terapi, cinsel terapiler, aile ve eş terapisi, adli psikiyatri danışmanlığı, alkol-madde bağımlılığı, sigara bağımlılığı, Hipnoz gibi konularda hizmet vermeye başlayan Uzm.Dr Psikiyatrist ve Psikoterapist İsmail Karaatlı Nevşehir'de ilk Psikiyatri terapi merkezinin açılışını yaptı.

 

Açılışa Nevşehir Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Hakan Gürbüz, Başhekim Yücel Şal ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin dahil olmak üzere çeşitli doktor ve akademisyenin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

 

Erciyes Üniversitesi mezunu Karaatlı, 2014-2016 yıllarında Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi Ruhsağlığı ve AMATEM( Alkol- Madde Bağımlılığı Tedavi ve Araştırma Merkezi) de uzman doktor olarak ta görev yaptı. Karaatlı, 2016-2018 yılları arasında da Nevşehir Devlet hastanesinde görev yapmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.