MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in Hamarat Kadınları

KÜLTÜR-SANAT 29.06.2016 - 09:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in Hamarat Kadınları

Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi (KAÇEM)’nde , Kapadokya Eğitim Merkezi tarafından açılan meslek edindirici ve becerilerin geliştirilmesine yönelik kurs çalışmalarına özellikle ev hanımlarının ilgisi artarak devam ediyor.
  Kadın Üst Giysileri Dikimi, Dekoratif Örtü Dikimi, Kadın Dış Giysileri Dikimi, Elde Çin İğnesi, Makinede Çin İğnesi , Elde Kurdela İşi ve Kadın Giysileri Kalıp Hazırlama branşlarında eğitime katılan kadınlar, KAÇEM’ in alanlarında uzman eğitici kadrosu ile bir meslek sahibi olabilmenin yanında, el becerilerinin de gelişimlerini sağlıyorlar.   Kadınlara yönelik eğitim çalışmaları, Cami Cedit Mahallesi Belediye Caddesi üzerindeki KAÇEM ana merkezi başta olmak üzere Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Adnan Menderes Şehirler arası Otobüs Terminali 2. katındaki KAPEM Eğitim Birimi, 2000 Evler Mahallesi Kadın Eğitim Birimi ile Cevher Dudayev Mahallesi Kadın Eğitim Birimi’nde gerçekleştiriliyor.   Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) kanalıyla her eğitim döneminde açılan kurslara katılan kadınlar,4 aylık eğitim süresinin tamamlanmasıyla birlikte gerçekleştirilen sınavda başarılı olmaları halinde sertifika almaya da hak kazanıyorlar. 
Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi (KAÇEM)’nde , Kapadokya Eğitim Merkezi tarafından açılan meslek edindirici ve becerilerin geliştirilmesine yönelik kurs çalışmalarına özellikle ev hanımlarının ilgisi artarak devam ediyor.

 

Kadın Üst Giysileri Dikimi, Dekoratif Örtü Dikimi, Kadın Dış Giysileri Dikimi, Elde Çin İğnesi, Makinede Çin İğnesi , Elde Kurdela İşi ve Kadın Giysileri Kalıp Hazırlama branşlarında eğitime katılan kadınlar, KAÇEM’ in alanlarında uzman eğitici kadrosu ile bir meslek sahibi olabilmenin yanında, el becerilerinin de gelişimlerini sağlıyorlar.

 

Kadınlara yönelik eğitim çalışmaları, Cami Cedit Mahallesi Belediye Caddesi üzerindeki KAÇEM ana merkezi başta olmak üzere Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Adnan Menderes Şehirler arası Otobüs Terminali 2. katındaki KAPEM Eğitim Birimi, 2000 Evler Mahallesi Kadın Eğitim Birimi ile Cevher Dudayev Mahallesi Kadın Eğitim Birimi’nde gerçekleştiriliyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) kanalıyla her eğitim döneminde açılan kurslara katılan kadınlar,4 aylık eğitim süresinin tamamlanmasıyla birlikte gerçekleştirilen sınavda başarılı olmaları halinde sertifika almaya da hak kazanıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.