Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in Gururu Basketbol Takımı Satılıyor Mu ?

SPOR 30.05.2016 - 17:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Gururu Basketbol Takımı Satılıyor Mu ?

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımı önümüzdeki sezon satılacağı iddia edildi.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımı önümüzdeki sezon satılacağı iddia edildi.   NEVŞEHİR DE BASKETBOLDA KRİZ Mİ VAR   Nevşehir’de salon sporlarına ilgiyi artırmak için yola çıkan Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımımızı önümüzdeki yıl için Türkiye Kadınlar Basketbol 1. veya 2. Ligi’nden bir kulübün takımımızın isim hakkını almayı planladığı öğrenildi.   Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden takımımızın , İstanbul Dostluk Spor Kulübü’ne devredileceği iddia edildi   İstanbul Dostluk Spor Yönetimiyle Görüşmeler Başladığı Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımı satın almak için yetkililer ile girişimlerde bulunmak üzere İstanbul'da oldukları öğrenildi.     Futbolda yıllarca yakalanamayan başarıları basketbolda yakalayan takımların satılması doğrumu ?   Nevşehir ilimiz elindeki 1 Ligde olan bir takımı satması sizce doğru mu ?   Gençlerin spor salonlarına alıştırmasını sağlayan ve bunu için uğraşanlar hangi amaç ve emeller için bu takımı satılığa çıkardılar.         
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımı önümüzdeki sezon satılacağı iddia edildi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımı önümüzdeki sezon satılacağı iddia edildi.

 

NEVŞEHİR DE BASKETBOLDA KRİZ Mİ VAR

 

Nevşehir’de salon sporlarına ilgiyi artırmak için yola çıkan Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımımızı önümüzdeki yıl için Türkiye Kadınlar Basketbol 1. veya 2. Ligi’nden bir kulübün takımımızın isim hakkını almayı planladığı öğrenildi.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden takımımızın , İstanbul Dostluk Spor Kulübü’ne devredileceği iddia edildi

 

İstanbul Dostluk Spor Yönetimiyle Görüşmeler Başladığı Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kadın basketbol takımı satın almak için yetkililer ile girişimlerde bulunmak üzere İstanbul'da oldukları öğrenildi.

 

 

Futbolda yıllarca yakalanamayan başarıları basketbolda yakalayan takımların satılması doğrumu ?

 

Nevşehir ilimiz elindeki 1 Ligde olan bir takımı satması sizce doğru mu ?

 

Gençlerin spor salonlarına alıştırmasını sağlayan ve bunu için uğraşanlar hangi amaç ve emeller için bu takımı satılığa çıkardılar. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.