Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in En Büyük Giyim Mağazası Açıldı

NEVŞEHİR 09.10.2016 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in En Büyük Giyim Mağazası Açıldı

Nevşehir’de özellikle her kesime hitap eden yeni bir iş yeri daha hizmete başladı.
Nevşehir’de özellikle her kesime hitap eden yeni bir iş yeri daha hizmete başladı.     Demirtaşlar bünyesinde Eski Nevşehir Parkın yerine açılan Demirtaşlar Giyim büyük ilgi gördü.     Cumartesi saat 14:00 açılış programına Nevşehir Belediyesinden Oktay Şımarmaz, Atilla Seçen, Ticaret Borsasından İbrahim Salaş çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.     Hafız Mahmut Hocanın yaptığı dua ile kurdele kesimi gerçekleştirilirken açılışa katılanlar yeni iş yerinin hayırlı olmasını dilediler.       Lale Habere açıklama yapan Demirtaşlar Konfeksiyon Sahibi Ayhan Demirtaş , açılış davetine iştirak eden herkese teşekkürlerini sunarak; “Nevşehir’de yaklaşık 20 yıldır hizmet veriyoruz ve şu an itibari ile üçüncü mağazamızı da Allah’ın izni ile açtık. Allah utandırmasın” dedi.   Demirtaş , İş yerimize bugün (Pazar) 14:00 de hediye çekilişi yapılacaktır. Çeşitli hediyeler verilecek olan çekilişimiz Tüm Nevşehirli vatandaşları davet ediyoruz diye konuştu.     Lale Haber olarak Demirtaşlar ailesine yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını dileriz.              
Nevşehir’de özellikle her kesime hitap eden yeni bir iş yeri daha hizmete başladı.

Nevşehir’de özellikle her kesime hitap eden yeni bir iş yeri daha hizmete başladı.

 

 

Demirtaşlar bünyesinde Eski Nevşehir Parkın yerine açılan Demirtaşlar Giyim büyük ilgi gördü.

 

 

Cumartesi saat 14:00 açılış programına Nevşehir Belediyesinden Oktay Şımarmaz, Atilla Seçen, Ticaret Borsasından İbrahim Salaş çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Hafız Mahmut Hocanın yaptığı dua ile kurdele kesimi gerçekleştirilirken açılışa katılanlar yeni iş yerinin hayırlı olmasını dilediler.

 

 

 

Lale Habere açıklama yapan Demirtaşlar Konfeksiyon Sahibi Ayhan Demirtaş , açılış davetine iştirak eden herkese teşekkürlerini sunarak; “Nevşehir’de yaklaşık 20 yıldır hizmet veriyoruz ve şu an itibari ile üçüncü mağazamızı da Allah’ın izni ile açtık. Allah utandırmasın” dedi.

 

Demirtaş , İş yerimize bugün (Pazar) 14:00 de hediye çekilişi yapılacaktır. Çeşitli hediyeler verilecek olan çekilişimiz Tüm Nevşehirli vatandaşları davet ediyoruz diye konuştu.

 

 

Lale Haber olarak Demirtaşlar ailesine yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.