Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in Adı Bile Yok !

NEVŞEHİR 29.03.2017 - 15:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Adı Bile Yok !

Nevşehir'in bu 30 il arasında olmaması Nevşehirlileri üzdü.
Nevşehir'in bu 30 il arasında olmaması Nevşehirlileri üzdü.   Nevşehir, tarihi güzellikleri, kültürel mirasları, modern görünümü ve güzellikleri ile Türkiye'nin nazar boncuğu konumunda olmasına rağmen dünyaca ünlü ekonomi dergisi FORBES, “İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler” araştırmasının sonuçlarını yayınladı.   Bolu sıralamada 49,77 genel endeks puanı ile 23’üncü sırada yer aldı. Nevşehir'in bu 30 il arasında olmaması Nevşehirlileri üzdü.            Zelvesi, Hacı Bektaş Veli'yi ve Peribacalarını dünyaya duyuran turizm alanlarıyla önemli bir konuma sahip Nevşehir'in "İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler Sıralaması"nda yer almamasına tepkiler gösteren Nevşehirliler, bu sıralamanın bazı kriterler göz önünde bulundurulmadan yapıldığını dile getirdiler.   Lale Haber Merkezi'nin edindiği bilgilere göre, FORBES, “İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler” araştırmasının sonuçlarını yayınladı. FORBES’in araştırmasına göre, İstanbul’un 68,9 genel endeks puanı ile birinci sırayı aldığı “İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler” arasında genel endeks puanı, 49,77 olan Bolu 23’üncü sırada yer aldı. Araştırma, 94 başlıktaki veri setine göre hazırlandı.   Oluşan veri seti beşeri sermaye ve yaşanabilirlik, Marka Becerisi ve Yenilikçilik, Ticaret Becerisi ve Üretim Potansiyeli, Erişilebilirlik gibi 4 ana kategoriden oluşuyor.       İşte araştırmanın 2016 yılı için ilk 30’u şu şekilde: İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli , Antalya, Yalova, Bursa, Eskişehir, Trabzon, Çanakkale, Sakarya, Samsun, Kayseri, Balıkesir, Aydın, Muğla, Edirne, Elazığ, Karabük, Adana, Mersin, Bolu, Konya, Zonguldak, Denizli, Kırklareli, Malatya, Artvin, Hatay.    
Nevşehir'in bu 30 il arasında olmaması Nevşehirlileri üzdü.

Nevşehir'in bu 30 il arasında olmaması Nevşehirlileri üzdü.

 

Nevşehir, tarihi güzellikleri, kültürel mirasları, modern görünümü ve güzellikleri ile Türkiye'nin nazar boncuğu konumunda olmasına rağmen dünyaca ünlü ekonomi dergisi FORBES, “İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler” araştırmasının sonuçlarını yayınladı.

 

Bolu sıralamada 49,77 genel endeks puanı ile 23’üncü sırada yer aldı. Nevşehir'in bu 30 il arasında olmaması Nevşehirlileri üzdü.
        

 

Zelvesi, Hacı Bektaş Veli'yi ve Peribacalarını dünyaya duyuran turizm alanlarıyla önemli bir konuma sahip Nevşehir'in "İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler Sıralaması"nda yer almamasına tepkiler gösteren Nevşehirliler, bu sıralamanın bazı kriterler göz önünde bulundurulmadan yapıldığını dile getirdiler.

 

Lale Haber Merkezi'nin edindiği bilgilere göre, FORBES, “İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler” araştırmasının sonuçlarını yayınladı. FORBES’in araştırmasına göre, İstanbul’un 68,9 genel endeks puanı ile birinci sırayı aldığı “İş Yapmak ve Yaşamak İçin En İyi Kentler” arasında genel endeks puanı, 49,77 olan Bolu 23’üncü sırada yer aldı. Araştırma, 94 başlıktaki veri setine göre hazırlandı.

 

Oluşan veri seti beşeri sermaye ve yaşanabilirlik, Marka Becerisi ve Yenilikçilik, Ticaret Becerisi ve Üretim Potansiyeli, Erişilebilirlik gibi 4 ana kategoriden oluşuyor.  

 

 

İşte araştırmanın 2016 yılı için ilk 30’u şu şekilde: İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli , Antalya, Yalova, Bursa, Eskişehir, Trabzon, Çanakkale, Sakarya, Samsun, Kayseri, Balıkesir, Aydın, Muğla, Edirne, Elazığ, Karabük, Adana, Mersin, Bolu, Konya, Zonguldak, Denizli, Kırklareli, Malatya, Artvin, Hatay.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.