Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İlk Kez Sutopu Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

SPOR 20.08.2016 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İlk Kez Sutopu Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Nevşehir’de bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda başladı.
  NEVŞEHİR(İHA)- Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Nevşehir’de bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda başladı.   Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Antalya Yıldızlar, Kayseri Olimpik, Aksaray Gençlik, İTÜ, Antalya Spor, 9Eylül Üniversitesi, Kayseri Gençlik Spor, Başkent Akademi Spor olmak üzere 8 takımın katılımı ile Nevşehir’de başladı. İki gün boyunca devam edecek olan mücadelelere Nevşehir tarihinde ilk kez ev sahipliği yapmakta olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer tüm takımlara başarılar diledi. Ünlüer, “Nevşehir’de havuzumuz biliyorsunuz ki yeni açıldı. Bir yıldır havuzumuz hizmet veriyor.  Kapadokya bölgesinde ilk defa su topu U-14 müsabakalarına ilk defa ev sahipliği yapmaktayız. 8 tane takımımız katılıyor. Oldukça heyecanlı maçlar geçiyor. Gençlerimiz hem Kapadokya’da su topu müsabakalarını yapıyor hem de Kapadokya’yı gezme fırsatı elde ediyorlar. Çok zevkli bir spor. Bizde ilimizde U13, U14 takımlarını bizde kurmayı istiyoruz. Burada müsabakaları katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.   Sutopu Federasyonu Genel Sekreteri Seyfettin Şahan ise Nevşehir’de ilk kez düzenlenen müsabakaları yapmaktan dolayı son derece heyecanlı olduklarını söyledi. Şahan, “ Nevşehir’de böylesine bir turnuvayı yapmak bizim için ayrı bir heyecan. Nevşehir’de yapılan ilk su topu müsabakası. Burada hem Kapadokya bölgemizi hem de Nevşehir bölgemizi tanıma fırsatı elde ettik. Müsabakaya gelen takımlarımız İzmir’den Antalya’dan, İstanbul’dan, Ankara’dan Türkiye’nin dört bir tarafından burada olması bu maçları burada yapması bizim için ayrı bir heyecan oldu. Burada gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Beye gerekse havuzda ki personel arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir organizasyon oluyor” şeklinde konuştu.   Sutopu Federasyonu tarafından Nevşehir’de düzenlenen U14 bölgesel lig müsabakaları yarın oynanacak final maçı ile sona erecek.   
Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Nevşehir’de bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda başladı.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Nevşehir’de bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda başladı.

 

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Antalya Yıldızlar, Kayseri Olimpik, Aksaray Gençlik, İTÜ, Antalya Spor, 9Eylül Üniversitesi, Kayseri Gençlik Spor, Başkent Akademi Spor olmak üzere 8 takımın katılımı ile Nevşehir’de başladı. İki gün boyunca devam edecek olan mücadelelere Nevşehir tarihinde ilk kez ev sahipliği yapmakta olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer tüm takımlara başarılar diledi. Ünlüer, “Nevşehir’de havuzumuz biliyorsunuz ki yeni açıldı. Bir yıldır havuzumuz hizmet veriyor.  Kapadokya bölgesinde ilk defa su topu U-14 müsabakalarına ilk defa ev sahipliği yapmaktayız. 8 tane takımımız katılıyor. Oldukça heyecanlı maçlar geçiyor. Gençlerimiz hem Kapadokya’da su topu müsabakalarını yapıyor hem de Kapadokya’yı gezme fırsatı elde ediyorlar. Çok zevkli bir spor. Bizde ilimizde U13, U14 takımlarını bizde kurmayı istiyoruz. Burada müsabakaları katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

Sutopu Federasyonu Genel Sekreteri Seyfettin Şahan ise Nevşehir’de ilk kez düzenlenen müsabakaları yapmaktan dolayı son derece heyecanlı olduklarını söyledi. Şahan, “ Nevşehir’de böylesine bir turnuvayı yapmak bizim için ayrı bir heyecan. Nevşehir’de yapılan ilk su topu müsabakası. Burada hem Kapadokya bölgemizi hem de Nevşehir bölgemizi tanıma fırsatı elde ettik. Müsabakaya gelen takımlarımız İzmir’den Antalya’dan, İstanbul’dan, Ankara’dan Türkiye’nin dört bir tarafından burada olması bu maçları burada yapması bizim için ayrı bir heyecan oldu. Burada gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Beye gerekse havuzda ki personel arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir organizasyon oluyor” şeklinde konuştu.

 

Sutopu Federasyonu tarafından Nevşehir’de düzenlenen U14 bölgesel lig müsabakaları yarın oynanacak final maçı ile sona erecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.