Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Basın Bayramını Kutladı

EĞİTİM 24.07.2017 - 21:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Basın Bayramını Kutladı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı yayınladı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı yayınladı.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  mesajında ; Medeniyetler Diyarı Nevşehir’in basın mensupları, şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.   15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kastedenlere karşı dik duruş sergileyen basınımız, milletten ve demokrasiden yana bir tavır sergilemiştir.   Günün her saatinde özveri ile çalışan basın mensuplarımız Nevşehir’de eğitimin kalitesini artırmak amacı ile yaptığımız tüm proje ve faaliyetlerimizde İlimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diler, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ederim. diye konuştu. 
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı yayınladı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı yayınladı.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  mesajında ; Medeniyetler Diyarı Nevşehir’in basın mensupları, şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.

 

15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kastedenlere karşı dik duruş sergileyen basınımız, milletten ve demokrasiden yana bir tavır sergilemiştir.

 

Günün her saatinde özveri ile çalışan basın mensuplarımız Nevşehir’de eğitimin kalitesini artırmak amacı ile yaptığımız tüm proje ve faaliyetlerimizde İlimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diler, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ederim. diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.