MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'e gök gürültülü ve sağana yağış uyarısı yapıldı!

GÜNCEL 19.09.2021 - 21:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'e gök gürültülü ve sağana yağış uyarısı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’de 22 Eylül Çarşamba günü yağışlı hava geri geliyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre 20 ve 21 Eylül tarihlerinde parçalı bulutlu bir hava beklenen Nevşehir’de 22 Eylül Çarşamba ve 23 Eylül Perşembe günü ise gök gürültülüğü sağanak yağış yeniden geliyor.   22 Eylül Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış beklenirken en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olması tahmin ediliyor.   23 Eylül Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceği ilimizde en düşük hava sıcaklığı 8 en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’de 22 Eylül Çarşamba günü yağışlı hava geri geliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre 20 ve 21 Eylül tarihlerinde parçalı bulutlu bir hava beklenen Nevşehir’de 22 Eylül Çarşamba ve 23 Eylül Perşembe günü ise gök gürültülüğü sağanak yağış yeniden geliyor.

 

22 Eylül Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış beklenirken en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olması tahmin ediliyor.

 

23 Eylül Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceği ilimizde en düşük hava sıcaklığı 8 en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.