MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Devlet Hastanesinde ‘Bypass’ ameliyatları devam ediyor

SAĞLIK 20.12.2018 - 17:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Devlet Hastanesinde ‘Bypass’ ameliyatları devam ediyor

Nevşehir Devlet Hastanesinde başarılı bir açık kalp ameliyatı (koroner bypass) daha gerçekleştirildi.
  Göğüs Ağrısı ve şikayetleri ile Nevşehir Devlet Hastanesine başvuran Derviş Güçlü önce anjiyografi operasyonu yapıldı. Daha sonra Güçlü’nün kardiyoloji ve kalp damar cerrahi uzmanları tarafından açık kalp ameliyatı yapılması gerektiğine karar verildi. Derviş Güçlü’nün Bypass ameliyatı başarılı bir şekilde Nevşehir Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi. Ortak değerlendirme neticesinde açık kalp cerrahisi (bypass cerrahisi) yapılmasına karar verilen hasta İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma hastanesinden Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Burak Onan başkanlığındaki ekibi ve Hastanemiz Kalp Damar Cerrahi uzmanları Op. Dr. Fırat Durna, Op. Dr. İbrahim Yıldızhan ile birlikte operasyona alındı. Aynı zamanda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Destek ve Personel Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü’nün de babası olan Derviş Güçlü (69) ,yapılan başarılı operasyon sonunda sağlığına kavuşarak taburcu edildi.
Nevşehir Devlet Hastanesinde başarılı bir açık kalp ameliyatı (koroner bypass) daha gerçekleştirildi.

 

Göğüs Ağrısı ve şikayetleri ile Nevşehir Devlet Hastanesine başvuran Derviş Güçlü önce anjiyografi operasyonu yapıldı. Daha sonra Güçlü’nün kardiyoloji ve kalp damar cerrahi uzmanları tarafından açık kalp ameliyatı yapılması gerektiğine karar verildi. Derviş Güçlü’nün Bypass ameliyatı başarılı bir şekilde Nevşehir Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi.

Ortak değerlendirme neticesinde açık kalp cerrahisi (bypass cerrahisi) yapılmasına karar verilen hasta İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma hastanesinden Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Burak Onan başkanlığındaki ekibi ve Hastanemiz Kalp Damar Cerrahi uzmanları Op. Dr. Fırat Durna, Op. Dr. İbrahim Yıldızhan ile birlikte operasyona alındı.

Aynı zamanda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Destek ve Personel Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü’nün de babası olan Derviş Güçlü (69) ,yapılan başarılı operasyon sonunda sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.