MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Varol'un adaylığı bekleniyor

SİYASET 21.11.2018 - 23:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Varol'un adaylığı bekleniyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayının Rasim Arı’nın olduğu öğrenilmesinin ardından gözler MHP’ye çevrildi.
  AK Parti Genel Merkezi tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayının Rasim Arı’nın olduğu kamuoyu tarafından açıklanmasının ardından gözler MHP’nin Nevşehir Belediye Başkan adayına çevrildi.   Nitekim AK Parti’de aday adaylık başvurularının alınması esnasında aday adaylarından belediye başkanlığı yaptığı ilde kaç yıldır ikamet ettiğini sorması üzerine Nevşehir’de uzun yıllar ikamet eden bir ismin açıklanması beklenirken AK Parti Genel Merkezi tarafından Rasim Arı isminin gündeme gelmesi MHP tarafından da büyük bir sevinçle karşılandığı öğrenildi.   Nitekim AK Parti’de aday adayları arasında kamuoyu tarafından ithal aday gözüyle bakılan Rasim Arı isminin Nevşehir Belediye Başkan adaylığı kamuoyuna sızması sonrasında şimdi ise tüm gözler MHP’ye çevrildi.   MHP’de ise şimdi tüm gözler Nevşehir kamuoyu tarafından sevilen ve büyük destek gören Mehmet Varol’a çevrildi. Gerek MHP tabanı gerekse de AK Parti Genel Merkezi tarafından kamuoyunca ithal aday lanse edilen Rasim Arı isminin açıklanmasıyla Mehmet Varol isminin Nevşehir Belediye Başkanlığını alacağına kesin gözüyle bakılıyor.   Nevşehir’de kamu oyu ve MHP tabanı ise Mehmet Varol’un kısa süre içerisinde adaylığını açıklaması ve çalışmalara başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayının Rasim Arı’nın olduğu öğrenilmesinin ardından gözler MHP’ye çevrildi.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayının Rasim Arı’nın olduğu kamuoyu tarafından açıklanmasının ardından gözler MHP’nin Nevşehir Belediye Başkan adayına çevrildi.

 

Nitekim AK Parti’de aday adaylık başvurularının alınması esnasında aday adaylarından belediye başkanlığı yaptığı ilde kaç yıldır ikamet ettiğini sorması üzerine Nevşehir’de uzun yıllar ikamet eden bir ismin açıklanması beklenirken AK Parti Genel Merkezi tarafından Rasim Arı isminin gündeme gelmesi MHP tarafından da büyük bir sevinçle karşılandığı öğrenildi.

 

Nitekim AK Parti’de aday adayları arasında kamuoyu tarafından ithal aday gözüyle bakılan Rasim Arı isminin Nevşehir Belediye Başkan adaylığı kamuoyuna sızması sonrasında şimdi ise tüm gözler MHP’ye çevrildi.

 

MHP’de ise şimdi tüm gözler Nevşehir kamuoyu tarafından sevilen ve büyük destek gören Mehmet Varol’a çevrildi. Gerek MHP tabanı gerekse de AK Parti Genel Merkezi tarafından kamuoyunca ithal aday lanse edilen Rasim Arı isminin açıklanmasıyla Mehmet Varol isminin Nevşehir Belediye Başkanlığını alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Nevşehir’de kamu oyu ve MHP tabanı ise Mehmet Varol’un kısa süre içerisinde adaylığını açıklaması ve çalışmalara başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.