MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Ülkü'de Birlik konseri düzenlendi

KÜLTÜR-SANAT 02.10.2021 - 23:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de Ülkü'de Birlik konseri düzenlendi

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda 'Ülkü'de Birlik konseri' büyük ilgi gördü.
  Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda 'Ülkü'de Birlik konseri' büyük ilgi gördü.   Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen Ülkü'de birlik konseri büyük ilgi gördü. Düzenlenen geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Kamu-Sen İl Başkanı Tayfur Urgenç, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker burada yaptığı açılış konuşmasında, "Ülkü Ocakları başkanlığımız tarafından düzenlenen Ülkü'de Birlik gecemize hepiniz hoş geldiniz. Ülkücü şehitlerimizi sizlerin huzurunda bir kez daha sevgi ve rahmetle anıyoruz.  Nevşehir'de Ülkü Ocakları olarak biriz, diriyiz ve dün olduğu gibi buradayız" dedi.   MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bugün sizlerin karşınızda olmaktan son derece heyecanlıyım. Ülkü'de birlik demek Türkiye'de birlik demektir" diye konuştu.   Konuşmaların ardından Grup Turan ile başlayan konser Ozan Manas'ın türküleri ile devam etti. Gecenin sonunda ise sahneye çıkan Ahmet Şafak konsere gelenleri coştururken konsere katılan binlerce kişi Ahmet Şafak'ın şarkılarına eşlik etti.  
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda 'Ülkü'de Birlik konseri' büyük ilgi gördü.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda 'Ülkü'de Birlik konseri' büyük ilgi gördü.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen Ülkü'de birlik konseri büyük ilgi gördü. Düzenlenen geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Kamu-Sen İl Başkanı Tayfur Urgenç, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker burada yaptığı açılış konuşmasında, "Ülkü Ocakları başkanlığımız tarafından düzenlenen Ülkü'de Birlik gecemize hepiniz hoş geldiniz. Ülkücü şehitlerimizi sizlerin huzurunda bir kez daha sevgi ve rahmetle anıyoruz.  Nevşehir'de Ülkü Ocakları olarak biriz, diriyiz ve dün olduğu gibi buradayız" dedi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bugün sizlerin karşınızda olmaktan son derece heyecanlıyım. Ülkü'de birlik demek Türkiye'de birlik demektir" diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Grup Turan ile başlayan konser Ozan Manas'ın türküleri ile devam etti. Gecenin sonunda ise sahneye çıkan Ahmet Şafak konsere gelenleri coştururken konsere katılan binlerce kişi Ahmet Şafak'ın şarkılarına eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.