Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Turizm Haftası Kutlama Etkinlikleri Başladı

TURİZM 15.04.2016 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Turizm Haftası Kutlama Etkinlikleri Başladı

Nevşehir'de turizm haftası kutlama etkinlikleri Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı
15-21 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri Nevşehir’de Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı.   Nevşehir Valiliği Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Turizm Haftası kutlama etkinliklerine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yussuf Kaya, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz, daire müdürleri, Belediye Başkanları ve öğrenciler katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken daha sonra ise Atatürk Anıtına Vali Mehmet Ceylan, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Rehberle Odası Başkanı Sami Yılmaz ve sivil toplum kuruluşları çelenk sundu.   Nevşehir’de turizm haftası etkinlikleri Cumartesi günü düzenlenecek olan vadi yürüyüşü ile devam edecek. 
Nevşehir'de turizm haftası kutlama etkinlikleri Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı

15-21 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri Nevşehir’de Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı.

 

Nevşehir Valiliği Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Turizm Haftası kutlama etkinliklerine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yussuf Kaya, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Rehberler Odası Başkanı Sami Yılmaz, daire müdürleri, Belediye Başkanları ve öğrenciler katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken daha sonra ise Atatürk Anıtına Vali Mehmet Ceylan, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Rehberle Odası Başkanı Sami Yılmaz ve sivil toplum kuruluşları çelenk sundu.

 

Nevşehir’de turizm haftası etkinlikleri Cumartesi günü düzenlenecek olan vadi yürüyüşü ile devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.