Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

ASAYİŞ 07.11.2021 - 08:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Nevşehir’de gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
  Kaza bu gece saat 02:00 sularında Göreme - Avanos istikametinde meydana geldi.   İddialara göre Göreme kasabası istikametinden Avanos istikametine seyreden 34 ZC 8351 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki parke taşı yüklü palete çarparak kaza yaptı.    Kazada  Araç Sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.    Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile hastaneye kaldırırken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Nevşehir’de gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

 

Kaza bu gece saat 02:00 sularında Göreme - Avanos istikametinde meydana geldi.

 

İddialara göre Göreme kasabası istikametinden Avanos istikametine seyreden 34 ZC 8351 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki parke taşı yüklü palete çarparak kaza yaptı. 

 

Kazada  Araç Sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan 2 kişi de yaralandı. 

 

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile hastaneye kaldırırken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.