MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de TOKİ Evleri Dert Evi Oldu ?

İLÇELER 14.11.2016 - 19:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de TOKİ Evleri Dert Evi Oldu ?

Büyük ümit ve hayallerle inşa edilen Gülşehir TOKİ konutlarında çile bitmiyor.
ÖZEL HABER - Büyük ümit ve hayallerle inşa edilen Gülşehir TOKİ konutlarında çile bitmiyor.     Doğalgazın ilçede olmaması Gülşehir Toki’de kaloriferin yanmaması yüzünden soğuktan donan halk soluğu önce hastanede sonra kendini ifade edecek yetkili arıyor. Halk kışın ortasında donmamak için Gülşehir’de siyasiler , Nevşehir milletvekilleri ve gazetecilerden yardım istiyor. Bazıo ev sahipleri ise kimi akrabasının yanına kimi köyüne geri dönüyor. Evsiz çaresizlerin evleri ufo yakmaya devam ediyor.   "Bizimde bir evimiz olsun" büyük hayaliyle elinde avucunda ne kadar birikim varsa hepsini Gülşehir TOKİ'ye yatıran 300 konut sahibi kışa sıcak kalorifer sıcağında değil de soğuk dolapta girmenin büyük sıkıntısını yaşıyor. Gülşehir TOKİ evleri,   rakımı biraz yüksek mekanda inşa edilince kışı sıcakta geçirelim idealiyle yerleşen aileler bugünlerde adeta "sefilleri oynuyor"   CUMHURBAŞKANİMİZ BİZİ DUYSUN Gülşehirli aileler o kadar sıkıntıdan ve dertten patlamışlar ki"tek çaremiz sensin sayın Cumhurbaşkanımız, biz TOKİ'nin çile olduğunu bilmiyorduk, derdimizi duyun " diyerek çağrıda bulunan ailelerin de olması dikkatlerden kaçmadı:   Ev değil dert almışız Merkezi ısıtma sistemi olduğu için bir türlü sıcak bir ortama giremeyen aileler bugün kışın soğuk fırtınalar içinde evlerinde tir tir titriyor ve isyan ediyor."Biz ev değil dert almışız" diye isyan eden aileler, ne dert dinleyecek ne dert anlatacak bir yetkilinin olmayışına isyan ettiler.     Gülşehir ilçesinde topluluğu görünce ahkam kesen  yetkililer TOKİ denince topu birbirlerine atar oldular. O Vatandaşlar seçim zamanı gelince oy diye gittiklerinizde bu yapılanları asla unutmayacaklardı ! Her şeyi oy olarak görün bari öyle yardım edin. İnsanı yaşatki ilçe yasasın. 
Büyük ümit ve hayallerle inşa edilen Gülşehir TOKİ konutlarında çile bitmiyor.

ÖZEL HABER - Büyük ümit ve hayallerle inşa edilen Gülşehir TOKİ konutlarında çile bitmiyor.

 

 

Doğalgazın ilçede olmaması Gülşehir Toki’de kaloriferin yanmaması yüzünden soğuktan donan halk soluğu önce hastanede sonra kendini ifade edecek yetkili arıyor. Halk kışın ortasında donmamak için Gülşehir’de siyasiler , Nevşehir milletvekilleri ve gazetecilerden yardım istiyor. Bazıo ev sahipleri ise kimi akrabasının yanına kimi köyüne geri dönüyor. Evsiz çaresizlerin evleri ufo yakmaya devam ediyor.

 

"Bizimde bir evimiz olsun" büyük hayaliyle elinde avucunda ne kadar birikim varsa hepsini Gülşehir TOKİ'ye yatıran 300 konut sahibi kışa sıcak kalorifer sıcağında değil de soğuk dolapta girmenin büyük sıkıntısını yaşıyor. Gülşehir TOKİ evleri,   rakımı biraz yüksek mekanda inşa edilince kışı sıcakta geçirelim idealiyle yerleşen aileler bugünlerde adeta "sefilleri oynuyor"

 

CUMHURBAŞKANİMİZ BİZİ DUYSUN

Gülşehirli aileler o kadar sıkıntıdan ve dertten patlamışlar ki"tek çaremiz sensin sayın Cumhurbaşkanımız, biz TOKİ'nin çile olduğunu bilmiyorduk, derdimizi duyun " diyerek çağrıda bulunan ailelerin de olması dikkatlerden kaçmadı:

 

Ev değil dert almışız

Merkezi ısıtma sistemi olduğu için bir türlü sıcak bir ortama giremeyen aileler bugün kışın soğuk fırtınalar içinde evlerinde tir tir titriyor ve isyan ediyor."Biz ev değil dert almışız" diye isyan eden aileler, ne dert dinleyecek ne dert anlatacak bir yetkilinin olmayışına isyan ettiler.

 

 

Gülşehir ilçesinde topluluğu görünce ahkam kesen  yetkililer TOKİ denince topu birbirlerine atar oldular. O Vatandaşlar seçim zamanı gelince oy diye gittiklerinizde bu yapılanları asla unutmayacaklardı ! Her şeyi oy olarak görün bari öyle yardım edin. İnsanı yaşatki ilçe yasasın. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.