Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de tartan pist yapımı hızla devam ediyor

SPOR 28.04.2020 - 23:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de tartan pist yapımı hızla devam ediyor

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2020 yılı yatırım programında yer alan sentetik yüzeyli koşu pistinin yapımı hızla devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2020 yılı yatırım programında yer alan sentetik yüzeyli koşu pistinin yapımı hızla devam ediyor. Spor kompleksi içerisinde yer alan 3 nolu çim sahanın etrafında yapılan Tartan Pist olarak ta bilinen söz konusu pist çalışmalarının Mayıs ayında başlaması ve kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor. 6 kulvarlı olacak pistin çalışmalarının tamamlanmasıyla yaklaşık 1 Milyon 525 bin TL ödenek harcanacağını kaydeden İl Müdürü Mustafa Ünlüer, bu sahanın özellikle atletizm dalında sprint sporcuların yetişmesi açısından önem taşıdığını belirtti.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2020 yılı yatırım programında yer alan sentetik yüzeyli koşu pistinin yapımı hızla devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2020 yılı yatırım programında yer alan sentetik yüzeyli koşu pistinin yapımı hızla devam ediyor.


Spor kompleksi içerisinde yer alan 3 nolu çim sahanın etrafında yapılan Tartan Pist olarak ta bilinen söz konusu pist çalışmalarının Mayıs ayında başlaması ve kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.


6 kulvarlı olacak pistin çalışmalarının tamamlanmasıyla yaklaşık 1 Milyon 525 bin TL ödenek harcanacağını kaydeden İl Müdürü Mustafa Ünlüer, bu sahanın özellikle atletizm dalında sprint sporcuların yetişmesi açısından önem taşıdığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.