MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Sporun Kalbi Lalespor’da Atıyor

SPOR 23.09.2018 - 10:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Sporun Kalbi Lalespor’da Atıyor

Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi Lalespor yayına hayatına başladı.
  Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olan www.lalespor.com spor sitesi yayın hayatına başlamasıyla sporseverlerden büyük takdir topladı. Haber sitemiz bünyesinde geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olma özelliğine sahip www.lalespor.com spor sitesinde futboldan atletizme, basketboldan voleybola ve aradığınız her spor dalında tüm haberlere ulaşabileceksiniz.   3.Lig maçlarının sonuçları, BAL liginde mücadele eden takımların son durumlarını da takip edebileceğiniz www.lalespor.com spor sitesinde kısacası aradığınız her şeye ulaşabileceksiniz.   Lalespor spor sitesinde sizinde sporda dair haberlerinizin yayınlanmasını istiyorsanız tek yapmanız gereken bizlere ulaşmak.   Mail: lalespor50@hotmail.com   Whatsapp: 0 543 932 50 00
Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi Lalespor yayına hayatına başladı.

 

Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olan www.lalespor.com spor sitesi yayın hayatına başlamasıyla sporseverlerden büyük takdir topladı. Haber sitemiz bünyesinde geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi olma özelliğine sahip www.lalespor.com spor sitesinde futboldan atletizme, basketboldan voleybola ve aradığınız her spor dalında tüm haberlere ulaşabileceksiniz.

 

3.Lig maçlarının sonuçları, BAL liginde mücadele eden takımların son durumlarını da takip edebileceğiniz www.lalespor.com spor sitesinde kısacası aradığınız her şeye ulaşabileceksiniz.

 

Lalespor spor sitesinde sizinde sporda dair haberlerinizin yayınlanmasını istiyorsanız tek yapmanız gereken bizlere ulaşmak.

 

Mail: lalespor50@hotmail.com

 

Whatsapp: 0 543 932 50 00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.