MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Spor Camiası Bu İftarda Buluştu

SPOR 21.05.2018 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Spor Camiası Bu İftarda Buluştu

Nevşehir’de spor camiası Doç. Dr. Özden Taşğın tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Özden Taşğın tarafından düzenlenen iftar yemeğinde spor camiası bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halı sahasında düzenlenen iftar yemeğine MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca,  Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri, Amatör Liglerde mücadele eden takımların kulüp başkanları ve yöneticileri, hakemler katıldı.   Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Doç. Dr. Özden Taşğın, “ Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah her sene düzenlediğimiz iftar yemeğimizi gelecek yıllarda da düzenleyeceğiz” diye konuştu.
Nevşehir’de spor camiası Doç. Dr. Özden Taşğın tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Özden Taşğın tarafından düzenlenen iftar yemeğinde spor camiası bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halı sahasında düzenlenen iftar yemeğine MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca,  Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri, Amatör Liglerde mücadele eden takımların kulüp başkanları ve yöneticileri, hakemler katıldı.

 

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Doç. Dr. Özden Taşğın, “ Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah her sene düzenlediğimiz iftar yemeğimizi gelecek yıllarda da düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.