Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Son Dönemlerin En Çok Konuşulan SOY'lu Şahsiyeti Kim ?

NEVŞEHİR 19.02.2017 - 01:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Son Dönemlerin En Çok Konuşulan SOY'lu Şahsiyeti Kim ?

Nevşehir ilinde gerek medyada gerekse siyasi kulislerde öyle bir kişi konuşuluyor ki herkes bu kişinin oraya nasıl girdiğini merak ediyor.
Nevşehir ilinde gerek medyada gerekse siyasi kulislerde öyle bir kişi konuşuluyor ki herkes bu kişinin oraya nasıl girdiğini merak ediyor.   PEKİ KONUŞULAN BU KİŞİ KİM VE NE YAPTI   Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray iline bazı açılışlar için gelmesi ile Nevşehir siyasi çevrelerde ve kentte bir hakaretlilik başladı. Bölgenin tek havalimanı olan Kapadokya Havalimanına Başbakan Binali Yıldırım ve yanındaki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı inerek oradan Nevşehir Acıgöl ilçesine geçip halkla bir araya geldiler   Acıgöl ilçesinde Başbakan Binali Yıldırım ve yanındaki heyet halkla ve basın ile referandum hakkında bilgiler verirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanındaki Nevşehirli kişiyi orada bulunan vatandaşlar kim olduğunu merak etti. İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun kolundan çıkarmadığı Nevşehirli o kişi objektiflerden  ve halkın gözünden kaçmadı.   İşte İçişleri Bakanının kolundan çıkarmadı o kişi Nevşehir ilinde Serbest Mali Müşavirlik yapan ve AK Partinin bir neferi olan Zafer Salgın’dan başkası değildi.   Daha öncelerden Nevşehirde milletvekili aday adayı olan Zafer Salgın’ın İçişleri Bakanı Soylu ile samimiyeti kent içerisinde siyasi kulislerinde her zaman olduğu gibi şimdide bomba etkisi yarattı. Medyada büyük yankılar buldu ve bazı hedefleri olan yada konumunu kaybetmemek adına  çaba sarfeden kişilerin karnını da  epeyce bir ağrıttı. Ancak şu bir gerçek ki Nevşehir ilinde siyasetin artık eskisi gibi olmadığı anlaşıldı. Bakanların kolunda artık üst düzey siyasetin, bürokrasinin ve karnı ağrıyanların değil söz konusu vatansa gerisinin teferruat olduğunu görenlerin ve kendini hizmet aşkına şiar edinmiş kişilerin geçmişi bırakıp geleceğe adım atanların tıpkı İç İşleri Bakanı Soylu gibi kendini davaya adayanların olduğu görüldü. 
Nevşehir ilinde gerek medyada gerekse siyasi kulislerde öyle bir kişi konuşuluyor ki herkes bu kişinin oraya nasıl girdiğini merak ediyor.

Nevşehir ilinde gerek medyada gerekse siyasi kulislerde öyle bir kişi konuşuluyor ki herkes bu kişinin oraya nasıl girdiğini merak ediyor.

 

PEKİ KONUŞULAN BU KİŞİ KİM VE NE YAPTI

 

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray iline bazı açılışlar için gelmesi ile Nevşehir siyasi çevrelerde ve kentte bir hakaretlilik başladı. Bölgenin tek havalimanı olan Kapadokya Havalimanına Başbakan Binali Yıldırım ve yanındaki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı inerek oradan Nevşehir Acıgöl ilçesine geçip halkla bir araya geldiler

 

Acıgöl ilçesinde Başbakan Binali Yıldırım ve yanındaki heyet halkla ve basın ile referandum hakkında bilgiler verirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanındaki Nevşehirli kişiyi orada bulunan vatandaşlar kim olduğunu merak etti. İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun kolundan çıkarmadığı Nevşehirli o kişi objektiflerden  ve halkın gözünden kaçmadı.

 

İşte İçişleri Bakanının kolundan çıkarmadı o kişi Nevşehir ilinde Serbest Mali Müşavirlik yapan ve AK Partinin bir neferi olan Zafer Salgın’dan başkası değildi.

 

Daha öncelerden Nevşehirde milletvekili aday adayı olan Zafer Salgın’ın İçişleri Bakanı Soylu ile samimiyeti kent içerisinde siyasi kulislerinde her zaman olduğu gibi şimdide bomba etkisi yarattı. Medyada büyük yankılar buldu ve bazı hedefleri olan yada konumunu kaybetmemek adına  çaba sarfeden kişilerin karnını da  epeyce bir ağrıttı. Ancak şu bir gerçek ki Nevşehir ilinde siyasetin artık eskisi gibi olmadığı anlaşıldı. Bakanların kolunda artık üst düzey siyasetin, bürokrasinin ve karnı ağrıyanların değil söz konusu vatansa gerisinin teferruat olduğunu görenlerin ve kendini hizmet aşkına şiar edinmiş kişilerin geçmişi bırakıp geleceğe adım atanların tıpkı İç İşleri Bakanı Soylu gibi kendini davaya adayanların olduğu görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.