MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de sevilen sanatçı Agah tasavvuf musiki gecesi

NEVŞEHİR 26.05.2019 - 00:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de sevilen sanatçı Agah tasavvuf musiki gecesi

Nevşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği, ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Etkinlikleri ve iftar çadırı Nevşehirlileri bir araya getirdi. Etkinliklerin bugünkü konuğu olan Agah seslendirdiği ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı.
  Nevşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği, ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Etkinlikleri ve iftar çadırı Nevşehirlileri bir araya getirdi. Etkinliklerin bugünkü konuğu olan Agahseslendirdiği ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri iftar öncesinde çocuklara yönelik programlarla başladı. Etkinlik alanına kurulan şişme oyun alanının yanı sıra Meddah gösterileri ile küçükler eğlenceli vakit geçirdi.   Çocukların buradaki mutluluklarına ortak olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, etkinlik alanında çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.   Nevşehir Belediyesi’nin hayırseverlerin katkısı ile kurduğu iftar çadırını da ziyaret eden Başkan Arı, burada masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Arı’ya büyük ilgi gösteren vatandaşlar burada kendisine Ramazan Etkinlikleri ve her akşam kurulan iftar sofrası için teşekkür etti.   Arı, daha sonra ezanın okunması ve edilen dua ile birlikte orucunu burada hayırseverler ve vatandaşlarla birlikte açtı.   Nevşehir’in hayırsever insanlarına teşekkür eden Arı: “Belediyemizin öncülüğünde, hayırseverlerimizin katkısı ile her akşam burada yaklaşık 2 bin kişi aynı sofra etrafında toplanarak oruçlarımızı açıyoruz. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.   iftar sonrasında ise sevilen sanatçı Agah, Tasavvuf Musikisi Konseri ile sahne aldı. Agah, birbirinden güzel ilahileri Nevşehirliler için seslendirirken sanatçının isteğini kırmayan Başkan Arı’da zaman zaman kendisine uzatılan mikrofonla ilahilere eşlik etti.   AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar’ın da katıldığı konser sonunda Belediye Başkanı Rasim Arı, gecenin anısına sevilen sanatçı Agah’a çini bir tabak hediye etti.
Nevşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği, ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Etkinlikleri ve iftar çadırı Nevşehirlileri bir araya getirdi. Etkinliklerin bugünkü konuğu olan Agah seslendirdiği ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Nevşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği, ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Etkinlikleri ve iftar çadırı Nevşehirlileri bir araya getirdi. Etkinliklerin bugünkü konuğu olan Agahseslendirdiği ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri iftar öncesinde çocuklara yönelik programlarla başladı. Etkinlik alanına kurulan şişme oyun alanının yanı sıra Meddah gösterileri ile küçükler eğlenceli vakit geçirdi.

 

Çocukların buradaki mutluluklarına ortak olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, etkinlik alanında çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

 

Nevşehir Belediyesi’nin hayırseverlerin katkısı ile kurduğu iftar çadırını da ziyaret eden Başkan Arı, burada masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Arı’ya büyük ilgi gösteren vatandaşlar burada kendisine Ramazan Etkinlikleri ve her akşam kurulan iftar sofrası için teşekkür etti.

 

Arı, daha sonra ezanın okunması ve edilen dua ile birlikte orucunu burada hayırseverler ve vatandaşlarla birlikte açtı.

 

Nevşehir’in hayırsever insanlarına teşekkür eden Arı: “Belediyemizin öncülüğünde, hayırseverlerimizin katkısı ile her akşam burada yaklaşık 2 bin kişi aynı sofra etrafında toplanarak oruçlarımızı açıyoruz. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

 

iftar sonrasında ise sevilen sanatçı Agah, Tasavvuf Musikisi Konseri ile sahne aldı. Agah, birbirinden güzel ilahileri Nevşehirliler için seslendirirken sanatçının isteğini kırmayan Başkan Arı’da zaman zaman kendisine uzatılan mikrofonla ilahilere eşlik etti.

 

AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar’ın da katıldığı konser sonunda Belediye Başkanı Rasim Arı, gecenin anısına sevilen sanatçı Agah’a çini bir tabak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.