MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Sağlıkçılar Vatan Nöbetinde

NEVŞEHİR 28.07.2016 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Sağlıkçılar Vatan Nöbetinde

Nevşehir’deki sağlık kuruluşlarında görev yapan yaklaşık 2 bine yakın sağlık çalışanı, demokrasi nöbetinin 11. gününde darbe girişimine tepki göstermek için bir araya gelerek meydanları boş bırakmadı.
Nevşehir’deki sağlık kuruluşlarında görev yapan yaklaşık 2 bine yakın sağlık çalışanı, demokrasi nöbetinin 11. gününde darbe girişimine tepki göstermek için bir araya gelerek meydanları boş bırakmadı.     Nevşehir’de vatandaşlar, FETÖ/PDY darbe girişimine karşı vatan nöbetini sürdürüyor. Diriliş Meydanın da toplanan vatandaşlara, Nevşehir KHB Genel Sekreterliği koordinatörlüğünde, Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi, Ürgüp Devlet Hastanesi, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı Sağlık tesislerinde görev yapan tesis yöneticileri ve 2 bin yakın sağlık çalışanı, milli iradeye destek vermek için Türk Telekom önünde bir araya gelen sağlık çalışanları, ‘Vatan Nöbetindeyiz’ pankartı açarak, Diriliş Meydanını doldurdu. ‘Dik dur eğilme Sağlıkçılar Seninle’, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları eşliğinde platforma kadar yürüdü.     Mitingin ilerleyen dakikalarında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ve Sağlık Tesisleri Yöneticilerinin de davet edildiği platformda birlik ve beraberlik mesajları vurgulanarak milli iradenin üzerinde hiçbir gücün olmadığı vurgulandı.     Alanda toplanan vatandaşlar ve sağlıkçılara hitap eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Milletimizin, ülkesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıktığını belirten Açıkgöz, Sizler öyle büyük, öyle kutsal, öyle şereflisiniz ki her türlü hizmetin en iyisini hak ediyorsunuz. Bizlerde sizlerin emrindeyiz, “Günlerdir bu alanlarda demokrasi nöbetimizi sürdürüyoruz. Gündüzleri işimize gidip, akşamları nöbete geliyoruz. İnşallah bugünlerde geçecek hak ve adalet yerini bulacak ve 15 Temmuzdan sonra Türkiye daha güçlü, daha müreffeh, daha zengin olacak buna hiç şüpheniz olmasın her zaman söylüyoruz bunun için de üç şeye ihtiyaç var. Birincisi Yüce Allah’ın yardımına, İkincisi Milletimizin ferasetine ve dik durmasına, Üçüncüsü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başımızda durmasına, Devletimiz ve hükümetimiz, darbeci cuntacıları ve destekçilerine hak ettikleri cezayı verinceye kadar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat verinceye kadar meydanlardan ayrılmayacağız. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Allaha emanet olun.” dedi.
Nevşehir’deki sağlık kuruluşlarında görev yapan yaklaşık 2 bine yakın sağlık çalışanı, demokrasi nöbetinin 11. gününde darbe girişimine tepki göstermek için bir araya gelerek meydanları boş bırakmadı.

Nevşehir’deki sağlık kuruluşlarında görev yapan yaklaşık 2 bine yakın sağlık çalışanı, demokrasi nöbetinin 11. gününde darbe girişimine tepki göstermek için bir araya gelerek meydanları boş bırakmadı.

 

 

Nevşehir’de vatandaşlar, FETÖ/PDY darbe girişimine karşı vatan nöbetini sürdürüyor. Diriliş Meydanın da toplanan vatandaşlara, Nevşehir KHB Genel Sekreterliği koordinatörlüğünde, Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi, Ürgüp Devlet Hastanesi, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı Sağlık tesislerinde görev yapan tesis yöneticileri ve 2 bin yakın sağlık çalışanı, milli iradeye destek vermek için Türk Telekom önünde bir araya gelen sağlık çalışanları, ‘Vatan Nöbetindeyiz’ pankartı açarak, Diriliş Meydanını doldurdu. ‘Dik dur eğilme Sağlıkçılar Seninle’, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları eşliğinde platforma kadar yürüdü.

 

 

Mitingin ilerleyen dakikalarında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ve Sağlık Tesisleri Yöneticilerinin de davet edildiği platformda birlik ve beraberlik mesajları vurgulanarak milli iradenin üzerinde hiçbir gücün olmadığı vurgulandı.

 

 

Alanda toplanan vatandaşlar ve sağlıkçılara hitap eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Milletimizin, ülkesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıktığını belirten Açıkgöz, Sizler öyle büyük, öyle kutsal, öyle şereflisiniz ki her türlü hizmetin en iyisini hak ediyorsunuz. Bizlerde sizlerin emrindeyiz, “Günlerdir bu alanlarda demokrasi nöbetimizi sürdürüyoruz. Gündüzleri işimize gidip, akşamları nöbete geliyoruz. İnşallah bugünlerde geçecek hak ve adalet yerini bulacak ve 15 Temmuzdan sonra Türkiye daha güçlü, daha müreffeh, daha zengin olacak buna hiç şüpheniz olmasın her zaman söylüyoruz bunun için de üç şeye ihtiyaç var. Birincisi Yüce Allah’ın yardımına, İkincisi Milletimizin ferasetine ve dik durmasına, Üçüncüsü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başımızda durmasına, Devletimiz ve hükümetimiz, darbeci cuntacıları ve destekçilerine hak ettikleri cezayı verinceye kadar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat verinceye kadar meydanlardan ayrılmayacağız. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Allaha emanet olun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.