MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Özel İnsanlar Hayran Bıraktırdı

NEVŞEHİR 04.12.2016 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Özel İnsanlar Hayran Bıraktırdı

Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ne devam eden engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırladığı proğram, büyük ilgi gördü.
Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ne devam eden engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırladığı proğram, büyük ilgi gördü.   Nevşehir Belediyesi tarafından eğitilebilir düzeydeki engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunması amacıyla Kıratlıoğlu Mahallesi’nde oluşturulan Özel İnsanlar Merkezi’nde eğitim gören engelliler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde hünerlerini sergileme imkanı buldu.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan etkinliğe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerinin yanı sıra engellilerin aileleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.   Etkinlikte, Özel İnsanlar playback gösterisi yaptı. Şarkılar eşliğinde performanslarını ortaya koyan Özel İnsanlar izleyenlerden büyük alkış aldı.   İlgiyle izlenen etkinlikte ayrıca Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarından Kınalı Hasan’ın hayatından bir kesitin sergilendiği tiyatro gösterisi yapan Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren Özel İnsanların tiyatrosu da izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.   Proğram sonunda Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, öğrencileri başarılı gösterilerinden dolayı tebrik etti ve onlarla sohbet edip bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ne devam eden engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırladığı proğram, büyük ilgi gördü.

Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ne devam eden engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırladığı proğram, büyük ilgi gördü.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından eğitilebilir düzeydeki engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunması amacıyla Kıratlıoğlu Mahallesi’nde oluşturulan Özel İnsanlar Merkezi’nde eğitim gören engelliler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde hünerlerini sergileme imkanı buldu.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan etkinliğe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerinin yanı sıra engellilerin aileleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Etkinlikte, Özel İnsanlar playback gösterisi yaptı. Şarkılar eşliğinde performanslarını ortaya koyan Özel İnsanlar izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

İlgiyle izlenen etkinlikte ayrıca Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarından Kınalı Hasan’ın hayatından bir kesitin sergilendiği tiyatro gösterisi yapan Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren Özel İnsanların tiyatrosu da izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

 

Proğram sonunda Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, öğrencileri başarılı gösterilerinden dolayı tebrik etti ve onlarla sohbet edip bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.