Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Okullardan Kayıt Parası Alınmayacak

EĞİTİM 24.06.2016 - 03:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Okullardan Kayıt Parası Alınmayacak

Lale Haber Merkezinin haberi ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullara bir yazı göndererek kayıt parası alınmaması yönünde bilgi verdi.
20 Temmuz İlkokulunda  ilkokul 1. Sınıfa başlayan öğrencilerden öğretmen tercihi yapılması istenirse 600 lira para talep edildiği haberimize kayıtsız kalmayan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü duruma el koydu. Yetkililer hakkında inceleme başlattı.      Lale Haber Merkezinin haberi ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullara bir yazı göndererek kayıt parası alınmaması yönünde emir verdi.        Lale Haber olarak , kayıt parası alınıyor şeklinde yayınlanan haber üzerine hemen yazı ile tüm okullara kayıt parası alınmamasını isteyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e Nevşehir halkı adına  LALE HABER olarak teşekkür ediyoruz.     Nevşehir’in tarafsız ve halkın yanında olan haber sitesi www.lalehaber.com her zaman doğru , objektif haberleri ile Nevşehir'de eksik olan basının işi yapmaya devam edecektir.  Bize lalehaber@hotmail.com veya 0505 453 5040 whatchap hattında ulşabilirsiniz     Milli Eğitim Bakanlığı’na ALO 147’yi arayarak 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.     Milli Eğitim Bakanlığı  İletişim Merkezi; Talep Şikâyet Görüş-Öneri İhbar Bilgi edinme sorularınızı etkin ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturabilmek amacıyla kurulmuştur.   
Lale Haber Merkezinin haberi ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullara bir yazı göndererek kayıt parası alınmaması yönünde bilgi verdi.

20 Temmuz İlkokulunda  ilkokul 1. Sınıfa başlayan öğrencilerden öğretmen tercihi yapılması istenirse 600 lira para talep edildiği haberimize kayıtsız kalmayan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü duruma el koydu. Yetkililer hakkında inceleme başlattı. 

 

 

Lale Haber Merkezinin haberi ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullara bir yazı göndererek kayıt parası alınmaması yönünde emir verdi. 

 

 

 

Lale Haber olarak , kayıt parası alınıyor şeklinde yayınlanan haber üzerine hemen yazı ile tüm okullara kayıt parası alınmamasını isteyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e Nevşehir halkı adına  LALE HABER olarak teşekkür ediyoruz.

 

 

Nevşehir’in tarafsız ve halkın yanında olan haber sitesi www.lalehaber.com her zaman doğru , objektif haberleri ile Nevşehir'de eksik olan basının işi yapmaya devam edecektir.  Bize lalehaber@hotmail.com veya 0505 453 5040 whatchap hattında ulşabilirsiniz

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı’na ALO 147’yi arayarak 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı  İletişim Merkezi;

Talep

Şikâyet

Görüş-Öneri

İhbar

Bilgi edinme sorularınızı etkin ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturabilmek amacıyla kurulmuştur. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.