Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Okulda Skandal!

EĞİTİM 14.06.2016 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Okulda Skandal!

Nevşehir’de bazı okul müdürleri tarafından öğretmen tercihi yapan velilerden kayıt parası alınıyor.
  Nevşehir’de bazı okul müdürleri tarafından öğretmen tercihi yapan velilerden kayıt parası alınıyor. Nevşehir 20 Temmuz İlkokulunda yaşanan kayıt skandalına öğrenci velileri isyan ediyor. Edinilen bilgilere göre 20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş tarafından ilkokul 1. Sınıfa başlayan öğrencilerden öğretmen tercihi yapılması istenirse 600 lira para talep edildiği iddia ediliyor. Whatsapp ihbar hattımıza ulaşan bir öğrenci velisi yapmış olduğu ihbarı araştıran haber merkezimiz Okul Müdürü tarafından öğretmen tercihinde 600 TL istendiği konusunda bilgilere ulaştı.   İşte Yaşanan O Gelişmeler Öğrenci Velisinin Ağzından:   Öğrenci Velisi, Hocam Ben çocuğumuz 1. Sınıfa yazdırmak istiyorum. Okul Müdürü: Tabi ki öğretmen tercihiniz var mı? Öğrenci Velisi: Hocam ben çocuğumuz Pınar Ergün’e yazdırmak istiyorum. Okul Müdürü: O zaman şunu belirtmeliyim ki öğretmen tercihinizden dolayı sizden 600 TL almak zorundayım. Öğrenci Velisi: Hocam olur mu hani devlet okullarında kayıt parası yoktu. Neden bu parayı istiyorsunuz? Okul Müdürü: Olur mu ya ben zaten kayıt parası istemiyorum. Okulumuzun devlet tarafından karşılanmayan ihtiyaçları var. Okulumuza bilgisayar alacağız ve buna benzer ihtiyaçlarımızı karşılayacağız. Öğrenci Velisi: Hocam tüm bunları zaten devlet size veriyor. Ben bir düşüneyim. Ama bu suç değil mi? Okul Müdürü: Valla işinize geliyorsa. Ben bunu yapmak zorundayım. Gidin bildiğiniz yere şikayet edin. En fazla beni okul müdürlüğünden alırlar.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz. Okul Müdürü neden öğrenci velisinden para istiyor? Okul Müdürü kendinde bu gücü nereden buluyor?   Milli Eğitim Müdürü Okul Müdürü konusunda yaptırım yapacak mı?   Nevşehir’in tarafsız halkın yanında olan haber sitesi www.lalehaber.com her zaman halkın yanında olmaya devam ediyor.   Whatsapp İhbar Hattımız: 0505 453 50 40 
Nevşehir’de bazı okul müdürleri tarafından öğretmen tercihi yapan velilerden kayıt parası alınıyor.

 

Nevşehir’de bazı okul müdürleri tarafından öğretmen tercihi yapan velilerden kayıt parası alınıyor.

Nevşehir 20 Temmuz İlkokulunda yaşanan kayıt skandalına öğrenci velileri isyan ediyor. Edinilen bilgilere göre 20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş tarafından ilkokul 1. Sınıfa başlayan öğrencilerden öğretmen tercihi yapılması istenirse 600 lira para talep edildiği iddia ediliyor. Whatsapp ihbar hattımıza ulaşan bir öğrenci velisi yapmış olduğu ihbarı araştıran haber merkezimiz Okul Müdürü tarafından öğretmen tercihinde 600 TL istendiği konusunda bilgilere ulaştı.

 

İşte Yaşanan O Gelişmeler Öğrenci Velisinin Ağzından:

 

Öğrenci Velisi, Hocam Ben çocuğumuz 1. Sınıfa yazdırmak istiyorum.

Okul Müdürü: Tabi ki öğretmen tercihiniz var mı?

Öğrenci Velisi: Hocam ben çocuğumuz Pınar Ergün’e yazdırmak istiyorum.

Okul Müdürü: O zaman şunu belirtmeliyim ki öğretmen tercihinizden dolayı sizden 600 TL almak zorundayım.

Öğrenci Velisi: Hocam olur mu hani devlet okullarında kayıt parası yoktu. Neden bu parayı istiyorsunuz?

Okul Müdürü: Olur mu ya ben zaten kayıt parası istemiyorum. Okulumuzun devlet tarafından karşılanmayan ihtiyaçları var. Okulumuza bilgisayar alacağız ve buna benzer ihtiyaçlarımızı karşılayacağız.

Öğrenci Velisi: Hocam tüm bunları zaten devlet size veriyor. Ben bir düşüneyim. Ama bu suç değil mi?

Okul Müdürü: Valla işinize geliyorsa. Ben bunu yapmak zorundayım. Gidin bildiğiniz yere şikayet edin. En fazla beni okul müdürlüğünden alırlar.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Okul Müdürü neden öğrenci velisinden para istiyor?

Okul Müdürü kendinde bu gücü nereden buluyor?

 

Milli Eğitim Müdürü Okul Müdürü konusunda yaptırım yapacak mı?

 

Nevşehir’in tarafsız halkın yanında olan haber sitesi www.lalehaber.com her zaman halkın yanında olmaya devam ediyor.

 

Whatsapp İhbar Hattımız: 0505 453 50 40 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.