MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de öğrenciler yeniden ders başı yapacak

GÜNCEL 10.02.2020 - 21:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de öğrenciler yeniden ders başı yapacak

Nevşehir’de 3 günlük tatilin ardından öğrenciler yarından itibaren yeniden ders başı yapacak.
  Nevşehir’de hafta sonu tatilinin ardından yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir Valiliği tarafından bugün okullar tatil edilmesinin ardından öğrenci ve öğretmenler 3 günlük tatilin ardından yarından itibaren yeniden ders başı yapacak.   Nevşehir’de öğrenci ve öğrenci velilerinin Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, “Başkanım yarın okul yarında tatil mi diye sorularına ise “Tabi ki ders zamanı” cevabı verdi.
Nevşehir’de 3 günlük tatilin ardından öğrenciler yarından itibaren yeniden ders başı yapacak.

 

Nevşehir’de hafta sonu tatilinin ardından yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir Valiliği tarafından bugün okullar tatil edilmesinin ardından öğrenci ve öğretmenler 3 günlük tatilin ardından yarından itibaren yeniden ders başı yapacak.

 

Nevşehir’de öğrenci ve öğrenci velilerinin Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, “Başkanım yarın okul yarında tatil mi diye sorularına ise “Tabi ki ders zamanı” cevabı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.