MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de maske kullanımında artış var

NEVŞEHİR 30.06.2020 - 10:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de maske kullanımında artış var

Sağlık Bakanlığı verilerine göre ülke genelinde halen vaka sayılarının binin altına çekilemediği gözlenirken, maske kullanımında Nevşehir il merkezinde nispeten bir artış olduğu da gözleniyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Sağlık Bakanlığı verilerine göre ülke genelinde halen vaka sayılarının binin altına çekilemediği gözlenirken, maske kullanımında Nevşehir il merkezinde nispeten bir artış olduğu da gözleniyor.   Özellikle maske kullanımının zorunlu hale getirilmesi ve maske takmayanlara 900 TL para cezası kesileceğinin açıklanmasıyla birlikte Nevşehir il merkezinde maske kullanımının da arttığı göze çarpıyor.   Havaların ısınmasıyla birlikte çok sayıda insanın Sakal olarak tabir edilen şekilde maske kullandığı da gözlenen Nevşehir il merkezinde cezadan imtina eden insanların maske kullanımına özen gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor.  
Sağlık Bakanlığı verilerine göre ülke genelinde halen vaka sayılarının binin altına çekilemediği gözlenirken, maske kullanımında Nevşehir il merkezinde nispeten bir artış olduğu da gözleniyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık Bakanlığı verilerine göre ülke genelinde halen vaka sayılarının binin altına çekilemediği gözlenirken, maske kullanımında Nevşehir il merkezinde nispeten bir artış olduğu da gözleniyor.

 

Özellikle maske kullanımının zorunlu hale getirilmesi ve maske takmayanlara 900 TL para cezası kesileceğinin açıklanmasıyla birlikte Nevşehir il merkezinde maske kullanımının da arttığı göze çarpıyor.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte çok sayıda insanın Sakal olarak tabir edilen şekilde maske kullandığı da gözlenen Nevşehir il merkezinde cezadan imtina eden insanların maske kullanımına özen gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.