Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Lastikçilerde Kış Yoğunluğu Yaşanıyor

GÜNCEL 03.12.2016 - 11:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Lastikçilerde Kış Yoğunluğu Yaşanıyor

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de dün etkili bir şekilde yağan kar yağışının ardından araç sürücüleri soluğu lastikçilerde aldı.
  NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de dün etkili bir şekilde yağan kar yağışının ardından araç sürücüleri soluğu lastikçilerde aldı. 1 Aralık 2016 tarihine kadar araç sürücülerinin kış lastiklerini taktırmaları konusunda Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından araç sürücüleri uyarmıştı. Ancak bazı illerde olduğu gibi Nevşehir’de de bazı araç sürücüleri kar yağışını bekledikleri görüldü. Nevşehir’de dün etkili bir şekilde yağan kar yağışı ve gece saatlerinde yollarda olan buzlanmalardan dolayı araç sürücüleri sabahın erken saatlerinden itibaren lastikçilerde uzun kuyruklar oluşturdu. Nevşehir'de bir lastik bayiinin İşletme Müdürü Durmuş Yüksel her yıl olduğu gibi bu yıl da sürücülerin araç lastiklerini son güne bırakmasından dolayı yoğunluk yaşandığını söyledi. Durmui Yüksel, “Nevşehir’de kar yağışı ile beraber sürücülerimiz yine geçen yıl ki gibi uzun kuyruklar oluşturdu. Fakat geçtiğimiz yıllara nazaran daha fazla tedbirli sürücü sayısı daha fazla olduğu görüldü. O yüzden daha tedbirli ve daha kısa zamanda değişimler yapabiliyoruz. Kış dönemi sezonunda sabah 08.00’de mesaimize başlıyoruz. Akşam mesai saati kavramı olmaksızın gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Günlük 100 araç civarında lastik değişimi yapıyoruz. Sürücülerimiz Kış lastiklerini, araçlarının bakımlarını zamanında yaptırdığı takdirde hiç birimiz zor durumda kalmayız. Hem karayolu açısından, hem bizler açısından hem de sürücülerimiz daha sağlıklı bir şekilde yola çıkabilir” diye konuştu. 
NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de dün etkili bir şekilde yağan kar yağışının ardından araç sürücüleri soluğu lastikçilerde aldı.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de dün etkili bir şekilde yağan kar yağışının ardından araç sürücüleri soluğu lastikçilerde aldı.


1 Aralık 2016 tarihine kadar araç sürücülerinin kış lastiklerini taktırmaları konusunda Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından araç sürücüleri uyarmıştı. Ancak bazı illerde olduğu gibi Nevşehir’de de bazı araç sürücüleri kar yağışını bekledikleri görüldü. Nevşehir’de dün etkili bir şekilde yağan kar yağışı ve gece saatlerinde yollarda olan buzlanmalardan dolayı araç sürücüleri sabahın erken saatlerinden itibaren lastikçilerde uzun kuyruklar oluşturdu.


Nevşehir'de bir lastik bayiinin İşletme Müdürü Durmuş Yüksel her yıl olduğu gibi bu yıl da sürücülerin araç lastiklerini son güne bırakmasından dolayı yoğunluk yaşandığını söyledi. Durmui Yüksel, “Nevşehir’de kar yağışı ile beraber sürücülerimiz yine geçen yıl ki gibi uzun kuyruklar oluşturdu. Fakat geçtiğimiz yıllara nazaran daha fazla tedbirli sürücü sayısı daha fazla olduğu görüldü. O yüzden daha tedbirli ve daha kısa zamanda değişimler yapabiliyoruz. Kış dönemi sezonunda sabah 08.00’de mesaimize başlıyoruz. Akşam mesai saati kavramı olmaksızın gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Günlük 100 araç civarında lastik değişimi yapıyoruz. Sürücülerimiz Kış lastiklerini, araçlarının bakımlarını zamanında yaptırdığı takdirde hiç birimiz zor durumda kalmayız. Hem karayolu açısından, hem bizler açısından hem de sürücülerimiz daha sağlıklı bir şekilde yola çıkabilir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.