Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Küçükler Okulda Trafik Eğitimi Alıyorlar

EĞİTİM 08.06.2016 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Küçükler Okulda Trafik Eğitimi Alıyorlar

Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunun Şanslı Öğrencileri Trafik Eğitimi Alıyorlar
Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunun Şanslı Öğrencileri Trafik Eğitimi Alıyorlar   Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji kampüsü içerisinde açılan, yaptığı yeniliklerle göz dolduran Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri trafik eğitim pistinde trafik eğitimi almanın mutluğunu yaşıyor.   Okul bahçesinde açılan çok modern eğitim pistinde akülü araba, akülü motor ve bisikletlere binerek öğretmenleri rehberliğinde trafik eğitimi alan öğrencilerimiz, bu uygulamadan oldukça mutlu oldular.   Yapılan bu çalışma ve uygulamaları yakından takip eden velilerimiz, böyle modern, donanımlı bir okulda öğrenim gördükleri için çocuklarının Nevşehir’in en şanslı öğrencileri olduğunu söylediler.   Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda Trafik eğitiminin yanında, at binciliği, yüzme, montessori, İngilizce, müzik, Beden eğitimi, bale, jimnastik, satranç, drama, astronomi dersleri alanında uzman öğretmenlerce verilmektedir. Bölgenin ve ilin en modern, en donanımlı, fiziki olarak görülmeye değer Kreş ve Anaokulumuzda öğrencilerimiz en güzel şekilde hayata hazırlanmaktadır. Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda 2016-2017 Eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları devam etmekte olup, kayıtlara gösterilen büyük ilgi için okul yönetimince Nevşehir halkına teşekkür ederiz. Dediler.  
Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunun Şanslı Öğrencileri Trafik Eğitimi Alıyorlar

Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunun Şanslı Öğrencileri Trafik Eğitimi Alıyorlar

 

Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji kampüsü içerisinde açılan, yaptığı yeniliklerle göz dolduran Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri trafik eğitim pistinde trafik eğitimi almanın mutluğunu yaşıyor.

 

Okul bahçesinde açılan çok modern eğitim pistinde akülü araba, akülü motor ve bisikletlere binerek öğretmenleri rehberliğinde trafik eğitimi alan öğrencilerimiz, bu uygulamadan oldukça mutlu oldular.

 

Yapılan bu çalışma ve uygulamaları yakından takip eden velilerimiz, böyle modern, donanımlı bir okulda öğrenim gördükleri için çocuklarının Nevşehir’in en şanslı öğrencileri olduğunu söylediler.

 

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda Trafik eğitiminin yanında, at binciliği, yüzme, montessori, İngilizce, müzik, Beden eğitimi, bale, jimnastik, satranç, drama, astronomi dersleri alanında uzman öğretmenlerce verilmektedir.

Bölgenin ve ilin en modern, en donanımlı, fiziki olarak görülmeye değer Kreş ve Anaokulumuzda öğrencilerimiz en güzel şekilde hayata hazırlanmaktadır.

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda 2016-2017 Eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları devam etmekte olup, kayıtlara gösterilen büyük ilgi için okul yönetimince Nevşehir halkına teşekkür ederiz. Dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.