MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de korona virüsten 19 kişi tedavi görüyor

GÜNCEL 04.04.2020 - 20:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de korona virüsten 19 kişi tedavi görüyor

Nevşehir’de korona virüs vakası bugün çıkan 5 pozitif vakanın ardından toplamda 32’ye ulaştı.
  Korona virüs vaka sayısı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından açıklanırken Nevşehir’de bugüne kadar ki vaka sayısı ise 32 olduğu öğrenildi. Nevşehir Devlet Hastanesinde korona virüs test sonucunun bugün açıklanan vaka sayısı ile 5 kişi daha arttı.   Nevşehir’de korona virüs tedavisi gören 12 işi tedavilerinin ardından taburcu olurken 19 kişinin ise Devlet Hastanesinde tedavileri devam ediyor.   Nevşehir’de korona virüsten ise 1 kişi hayatını kaybetti.
Nevşehir’de korona virüs vakası bugün çıkan 5 pozitif vakanın ardından toplamda 32’ye ulaştı.

 

Korona virüs vaka sayısı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından açıklanırken Nevşehir’de bugüne kadar ki vaka sayısı ise 32 olduğu öğrenildi. Nevşehir Devlet Hastanesinde korona virüs test sonucunun bugün açıklanan vaka sayısı ile 5 kişi daha arttı.

 

Nevşehir’de korona virüs tedavisi gören 12 işi tedavilerinin ardından taburcu olurken 19 kişinin ise Devlet Hastanesinde tedavileri devam ediyor.

 

Nevşehir’de korona virüsten ise 1 kişi hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.