Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de İsyan Eden Vatandaşa Polis Müdahalesi

SİYASET 26.03.2017 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de İsyan Eden Vatandaşa Polis Müdahalesi

Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir’in Gülşehir ilçesine Düğün salonun EVET toplantısına katıldı.
Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir’in Gülşehir ilçesine Düğün salonun EVET toplantısına katıldı.    Gülşehir AK Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya, Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Gülşehir AK Parti İlçe Başkanı Kürşat Koç , Gülşehir AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Yaman, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve vatandaşlar katıldı.   Katılımın ve ilginin çok olmadığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç konuşması sırasında 3-4 kişi kısık sesle tepki gösterirken bir vatandaş adeta isyan etti.   Gülşehirli bir vatandaş ; Ben 45 yaşıma geldim. Sizin yüzünüzden iş bulamadım. İlçe teşkilatı için değil Recep Tayyip Erdoğan için EVET oyu vereceğim. Hep kendi adamlarınızı işe aldınız halkı mağdur ettiniz. Gülşehir İlçe Başkanının yanına gidiyoruz bizi kaileye dahi almıyor. İş imkanı vermiyor. Sen koyun bile güdemen seni kim getirdi İlçe başkanlığı görevine Size kalsa herkes hayır verir halkla ve ilçeyle ilgilenmediniz. diye bağırdı. Salonda birden herkes buz kesti. Vatandaşa polisler müdahale ederek. Salondan dışarı alınıp karakola götürüldü.   Salonda bulunan yaklaşık 20-25 kişilik bir gurup ise isyan eden vatandaşın haklı olduğunu helal olsun dedikleri gözlemlendi.      Bu olay sonrası havadaki soğuk havayı ısıtmakta zorlanan siyasiler ve Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız konuşmasında 16 Nisan tarihinde güçlü bir Türkiye için Gülşehir’den  güçlü bir Evet beklediklerini söyledi. 
Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir’in Gülşehir ilçesine Düğün salonun EVET toplantısına katıldı.

Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir’in Gülşehir ilçesine Düğün salonun EVET toplantısına katıldı. 

 

Gülşehir AK Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya, Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Gülşehir AK Parti İlçe Başkanı Kürşat Koç , Gülşehir AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Yaman, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve vatandaşlar katıldı.

 

Katılımın ve ilginin çok olmadığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç konuşması sırasında 3-4 kişi kısık sesle tepki gösterirken bir vatandaş adeta isyan etti.

 

Gülşehirli bir vatandaş ; Ben 45 yaşıma geldim. Sizin yüzünüzden iş bulamadım. İlçe teşkilatı için değil Recep Tayyip Erdoğan için EVET oyu vereceğim. Hep kendi adamlarınızı işe aldınız halkı mağdur ettiniz. Gülşehir İlçe Başkanının yanına gidiyoruz bizi kaileye dahi almıyor. İş imkanı vermiyor. Sen koyun bile güdemen seni kim getirdi İlçe başkanlığı görevine Size kalsa herkes hayır verir halkla ve ilçeyle ilgilenmediniz. diye bağırdı. Salonda birden herkes buz kesti. Vatandaşa polisler müdahale ederek. Salondan dışarı alınıp karakola götürüldü.

 

Salonda bulunan yaklaşık 20-25 kişilik bir gurup ise isyan eden vatandaşın haklı olduğunu helal olsun dedikleri gözlemlendi. 

 

 

Bu olay sonrası havadaki soğuk havayı ısıtmakta zorlanan siyasiler ve Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız konuşmasında 16 Nisan tarihinde güçlü bir Türkiye için Gülşehir’den  güçlü bir Evet beklediklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.