Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de İkinci El Telefonda FETÖ Tehlikesi

NEVŞEHİR 28.09.2016 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de İkinci El Telefonda FETÖ Tehlikesi

Aman Dikkat! İkinci el telefon alanlar bir anda kendini nezarette bulabilirler.
Aman Dikkat! İkinci el telefon alanlar bir anda kendini nezarette bulabilirler.       Fetulahçı terör örgütü üyelerinin ByLock yüklü telefonlarını ucuza da olsa ellerinden çıkarma çabasında oldukları öğrenildi.       FETÖ terör örgütünün iletişim ağı olarak kullandığı ve kendi arasında haberleşmek için kullandığı şifreli Bylock isimli programın ortaya çıkması ve MİT'in şifrelerini kırarak programı kullanan isimlere ulaşması sonrası FETÖ'cüler ellerindeki telefonları yok etmeye başladı.       Eğer siz de ikinci el telefon alacaksanız, mutlaka satıcı ile sözleşme yapın. Hem paranızdan olmayın hem de kendinizi savunacak delilleri kendiniz hazırlayın.     İkinci el telefon satanlardan aldığınız telefon için mutlaka satış sözleşmesi hazırlayarak satış tarihi ve satıcının açık kimliğini imza karşılığında alın.     Dikkat edin iyi bir telefon sahibi olayım derken suça karışmış telefonları alarak başınızı derde sokmayın. Çünkü istihbarat birimleri önlem alarak şüpheli isimlerin eski telefonlarını da incelemeye aldı. IP numarası üzerinden hareket edecek istihbarat birimleri kaybedilen veya satılan telefonları bularak inceleyecek.  
Aman Dikkat! İkinci el telefon alanlar bir anda kendini nezarette bulabilirler.

Aman Dikkat! İkinci el telefon alanlar bir anda kendini nezarette bulabilirler.

 

 

 

Fetulahçı terör örgütü üyelerinin ByLock yüklü telefonlarını ucuza da olsa ellerinden çıkarma çabasında oldukları öğrenildi.

 

 

 

FETÖ terör örgütünün iletişim ağı olarak kullandığı ve kendi arasında haberleşmek için kullandığı şifreli Bylock isimli programın ortaya çıkması ve MİT'in şifrelerini kırarak programı kullanan isimlere ulaşması sonrası FETÖ'cüler ellerindeki telefonları yok etmeye başladı.

 

 

 

Eğer siz de ikinci el telefon alacaksanız, mutlaka satıcı ile sözleşme yapın. Hem paranızdan olmayın hem de kendinizi savunacak delilleri kendiniz hazırlayın.

 

 

İkinci el telefon satanlardan aldığınız telefon için mutlaka satış sözleşmesi hazırlayarak satış tarihi ve satıcının açık kimliğini imza karşılığında alın.

 

 

Dikkat edin iyi bir telefon sahibi olayım derken suça karışmış telefonları alarak başınızı derde sokmayın. Çünkü istihbarat birimleri önlem alarak şüpheli isimlerin eski telefonlarını da incelemeye aldı. IP numarası üzerinden hareket edecek istihbarat birimleri kaybedilen veya satılan telefonları bularak inceleyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.