MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de iki grup arasındaki kavgayı jandarma ayırdı

ASAYİŞ 31.01.2021 - 15:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de iki grup arasındaki kavgayı jandarma ayırdı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde faaliyet gösteren patates depolarında çalışan tarım işçileri arasında çıkan kavgayı jandarma ekipleri ayırdı.
  Alınan bilgilere göre, Kavak beldesinde bulunan iki farklı depoda çalışan tarım işçilerinin servis araçları yolda giderken aynaları çarpıştı. Daha sonra olay yerinden ayrılan iki araç sürücüsünden biri çarpıştığı servis aracının patates deposuna yanında bulunan 8 kişi ile giderek burada bulunanlara saldırması depoda bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay yerine çok sayıda jandarma ekiplerinin sevk edilmesinin ardından kava daha da büyümeden sonlandırıldı.   İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol’da olay yerinde her iki tarafı sakinleştirmek için uzun süre uğraşması dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde faaliyet gösteren patates depolarında çalışan tarım işçileri arasında çıkan kavgayı jandarma ekipleri ayırdı.

 

Alınan bilgilere göre, Kavak beldesinde bulunan iki farklı depoda çalışan tarım işçilerinin servis araçları yolda giderken aynaları çarpıştı. Daha sonra olay yerinden ayrılan iki araç sürücüsünden biri çarpıştığı servis aracının patates deposuna yanında bulunan 8 kişi ile giderek burada bulunanlara saldırması depoda bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay yerine çok sayıda jandarma ekiplerinin sevk edilmesinin ardından kava daha da büyümeden sonlandırıldı.

 

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol’da olay yerinde her iki tarafı sakinleştirmek için uzun süre uğraşması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.