Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de hava sıcaklıkları önce artacak, sonra yağış gelecek

NEVŞEHİR 03.08.2021 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de hava sıcaklıkları önce artacak, sonra yağış gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir Cumartesi gününe kadar yanacak Cumartesi günü ise yağış ile birlikte serinleyecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları 7 Ağustos Cumartesi gününe kadar 33 derece olacak. 7 Ağustos Cumartesi günü ise ilimizde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.   4 Ağustos Çarşamba:  Az bulutlu bir hava olacak. En düşük hava sıcaklığı 17 derece en yüksek hava sıcaklığı 32 derece olması tahmin ediliyor.   5 Ağustos Perşembe: Az bulutlu hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 16 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 32 derece olması tahmin ediliyor.   6 Ağustos Cuma: Az bulutlu hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 17 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 33 derece olması tahmin ediliyor.   7 Ağustos Cumartesi: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 19 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 32 derece olması tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir Cumartesi gününe kadar yanacak Cumartesi günü ise yağış ile birlikte serinleyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları 7 Ağustos Cumartesi gününe kadar 33 derece olacak. 7 Ağustos Cumartesi günü ise ilimizde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

 

4 Ağustos Çarşamba:  Az bulutlu bir hava olacak. En düşük hava sıcaklığı 17 derece en yüksek hava sıcaklığı 32 derece olması tahmin ediliyor.

 

5 Ağustos Perşembe: Az bulutlu hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 16 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 32 derece olması tahmin ediliyor.

 

6 Ağustos Cuma: Az bulutlu hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 17 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 33 derece olması tahmin ediliyor.

 

7 Ağustos Cumartesi: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 19 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 32 derece olması tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.