Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Hangi Doktor FETÖ Bankasına Para Yatırdı?

GÜNCEL 26.10.2016 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Hangi Doktor FETÖ Bankasına Para Yatırdı?

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak sağlıkta FETÖ dosyasını açıklamaya devam ediyoruz.
  Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak sağlıkta FETÖ dosyasını açıklamaya devam ediyoruz.   15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimi sonrasında kamu kurum ve kuruluşlarından açığa almalar başlamış ve bu kapsamda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Bayram Uğurlu’da açığa alınmış hakkında herhangi bir soruşturma yapılmadan bir süre sonra görevine iade edilmişti. İşte tüm bu gelişmeler sonrasında haber merkezimiz tarafından yapılan araştırmaları sonrasında ise açığa alınan ve bir süre sonra Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammed Çömce’nin referansı ile görevine tekrar iade edilen KBB’ci Bayram Uğurlu’nun Bank Asya’ya 17–25 Aralık tarihlerinde sonra yüklü miktarda iki ayrı zaman diliminde para yatırdığı öğrenildi.   Şimdi Çömce’ye soruyoruz?   — Açığa alınan KBB Uzman Dr. Bayram Uğurlu’yu neden hangi amaçla göreve dönmesini sağladınız?   — KBB Uzman Dr. Bayram Uğurlu hakkında nasıl bir idari soruşturma yaptınız?   — KBB Uzmanı Bayram Uğurlu’nun Bank Asya’ya 17–25 Aralık tarihlerinden sonra yüklü miktarda para yatırdığını biliyor muydunuz?   — KBB Uzmanı Bayram Uğurlu hakkında savcılık ve emniyet güçlerine bilgi verdiniz mi?   —  Haberimizde bahse konu olan isimler para yatırmadım diye inkar edebilecek mi?   —  "Uzmanlar Mevsimsel Hastalıklara Karşı Uyarıyor" Konulu haber için  daha önce açığa alınıp daha sonra göreve iade edilen Dr.Bayram Uğurlu'yu neden haber için basına servis ettiniz? Hastanede başka doktor yok mu idi?
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak sağlıkta FETÖ dosyasını açıklamaya devam ediyoruz.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak sağlıkta FETÖ dosyasını açıklamaya devam ediyoruz.

 

15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimi sonrasında kamu kurum ve kuruluşlarından açığa almalar başlamış ve bu kapsamda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Bayram Uğurlu’da açığa alınmış hakkında herhangi bir soruşturma yapılmadan bir süre sonra görevine iade edilmişti. İşte tüm bu gelişmeler sonrasında haber merkezimiz tarafından yapılan araştırmaları sonrasında ise açığa alınan ve bir süre sonra Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammed Çömce’nin referansı ile görevine tekrar iade edilen KBB’ci Bayram Uğurlu’nun Bank Asya’ya 17–25 Aralık tarihlerinde sonra yüklü miktarda iki ayrı zaman diliminde para yatırdığı öğrenildi.

 

Şimdi Çömce’ye soruyoruz?

 

— Açığa alınan KBB Uzman Dr. Bayram Uğurlu’yu neden hangi amaçla göreve dönmesini sağladınız?

 

— KBB Uzman Dr. Bayram Uğurlu hakkında nasıl bir idari soruşturma yaptınız?

 

— KBB Uzmanı Bayram Uğurlu’nun Bank Asya’ya 17–25 Aralık tarihlerinden sonra yüklü miktarda para yatırdığını biliyor muydunuz?

 

— KBB Uzmanı Bayram Uğurlu hakkında savcılık ve emniyet güçlerine bilgi verdiniz mi?

 

—  Haberimizde bahse konu olan isimler para yatırmadım diye inkar edebilecek mi?

 

—  "Uzmanlar Mevsimsel Hastalıklara Karşı Uyarıyor" Konulu haber için  daha önce açığa alınıp daha sonra göreve iade edilen Dr.Bayram Uğurlu'yu neden haber için basına servis ettiniz? Hastanede başka doktor yok mu idi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.