Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de halı sahalarda kapanıyor

NEVŞEHİR 30.03.2021 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de halı sahalarda kapanıyor

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de 2 Mart tarihinde yayımlanan genelge ile açılan halı sahalar yeniden kapatılıyor.
  Koronavirüs ile mücadele kapsamında 2 Mart tarihinde sarı kategoride yer alarak normalleşme süreci başlayan Nevşehir’de dün açıklanan son karar ile kırmız kategoriye yükseliş nedeniyle yeniden kapatılıyor.   Nevşehir İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bugün açıklanacak olan genelge ile birlikte Nevşehir il genelinde hizmet veren halı sahalar koronavirüs vakaları azalana kadar kapatılacak.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de 2 Mart tarihinde yayımlanan genelge ile açılan halı sahalar yeniden kapatılıyor.

 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 2 Mart tarihinde sarı kategoride yer alarak normalleşme süreci başlayan Nevşehir’de dün açıklanan son karar ile kırmız kategoriye yükseliş nedeniyle yeniden kapatılıyor.

 

Nevşehir İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bugün açıklanacak olan genelge ile birlikte Nevşehir il genelinde hizmet veren halı sahalar koronavirüs vakaları azalana kadar kapatılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.