Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Hafta Sonuna Kadar Yağmur Var

GÜNCEL 03.05.2016 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Hafta Sonuna Kadar Yağmur Var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca sağanak yağışlar bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca sağanak yağışlar bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bugünden itibaren Cumartesi gününe kadar gök gürültülü sağanak yağışlar başlıyor.   İşte önümüzde ki beş gün boyunca Nevşehir’de hava durumu;   3 Mayıs Salı; Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı 24 derece olması tahmin ediliyor.   4 Mayıs Çarşamba; Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması bekleniyor.   5 Mayıs Perşembe; Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. En düşük hava  sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı 13 derece olması tahmin ediliyor.   6 Mayıs Cuma; Gök gürültülü sağanak yağış yerini sağanak yağışlara bırakacak. En düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı 12 derece olması tahmin ediliyor.   7 Mayıs Cumartesi; Gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 5 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 15 derece olması tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca sağanak yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca sağanak yağışlar bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bugünden itibaren Cumartesi gününe kadar gök gürültülü sağanak yağışlar başlıyor.

 

İşte önümüzde ki beş gün boyunca Nevşehir’de hava durumu;

 

3 Mayıs Salı; Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı 24 derece olması tahmin ediliyor.

 

4 Mayıs Çarşamba; Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması bekleniyor.

 

5 Mayıs Perşembe; Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. En düşük hava  sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı 13 derece olması tahmin ediliyor.

 

6 Mayıs Cuma; Gök gürültülü sağanak yağış yerini sağanak yağışlara bırakacak. En düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı 12 derece olması tahmin ediliyor.

 

7 Mayıs Cumartesi; Gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 5 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 15 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.