Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de hafta boyunca korona virüs denetimleri yapılacak

GÜNCEL 19.10.2020 - 09:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de hafta boyunca korona virüs denetimleri yapılacak

İçişleri Bakanlığı korona virüs ile mücadele kapsamında yeni bir genelge yayınladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs ile mücadele kapsamında yayımlanan yeni genelgeye göre hafta boyunca tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de denetimler sıklaştırılacak.   İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre:   19 Ekim Pazartesi: Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri başta olmak üzere kafe, restoran gibi yeme içme mekanları denetlenecek.   20 Ekim Salı: Şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçlar (okul servisleri dahil) kontrol edilecek.   21 Ekim Çarşamba: Organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere, toplu işçi çalıştırılan fabrika vb. yerler ile personel servisleri denetlenecek.   22 Ekim Perşembe: Tanılı ya da temaslı olması nedeniyle izolasyona tabi tutulan kişiler denetlenecek.   23 Ekim Cuma: AVM’ler, cami ve mescitler, halı sahalar ve spor tesisleri denetlenecek.   24 Ekim Cumartesi: Vatandaşların kalabalıklar halinde bulunabildikleri kamuya açık alanlar (cadde, sokak, oark ve bahçeler, piknik alanları, Pazar yerleri) denetlenecek.   25 Ekim Pazar: Berber, kuaför, güzellik merkezleri, internet kafe, salon, elektronik oyun yerleri, düğün veya nikah salonları, lunapark denetlenecek.
İçişleri Bakanlığı korona virüs ile mücadele kapsamında yeni bir genelge yayınladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs ile mücadele kapsamında yayımlanan yeni genelgeye göre hafta boyunca tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de denetimler sıklaştırılacak.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre:

 

19 Ekim Pazartesi: Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri başta olmak üzere kafe, restoran gibi yeme içme mekanları denetlenecek.

 

20 Ekim Salı: Şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçlar (okul servisleri dahil) kontrol edilecek.

 

21 Ekim Çarşamba: Organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere, toplu işçi çalıştırılan fabrika vb. yerler ile personel servisleri denetlenecek.

 

22 Ekim Perşembe: Tanılı ya da temaslı olması nedeniyle izolasyona tabi tutulan kişiler denetlenecek.

 

23 Ekim Cuma: AVM’ler, cami ve mescitler, halı sahalar ve spor tesisleri denetlenecek.

 

24 Ekim Cumartesi: Vatandaşların kalabalıklar halinde bulunabildikleri kamuya açık alanlar (cadde, sokak, oark ve bahçeler, piknik alanları, Pazar yerleri) denetlenecek.

 

25 Ekim Pazar: Berber, kuaför, güzellik merkezleri, internet kafe, salon, elektronik oyun yerleri, düğün veya nikah salonları, lunapark denetlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.