MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Haberlerimiz Ses Getiriyor

NEVŞEHİR 30.05.2016 - 17:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Haberlerimiz Ses Getiriyor

Lale Haber Merkezi son ayda yaptığı özel haberler ile adeta Nevşehir gündemini belirliyor…
Lale Haber Merkezi son ayda yaptığı özel haberler ile adeta Nevşehir gündemini belirliyor…     Nevşehir ilinde faaliyet gösteren AVM merkezi ile yapmış olduğumuz LPG ile girmek yasak haberi , Nevşehir Devlet Hastanesinde temizlik ve hijyen konusunda yapmış olduğumuz haber, yine  Nevşehir ilinde bulunan Özel Hastanede acil bölümünde alınan ücret, Nevşehirde iş mi yok işçi mi haberimiz , Basketbol takımı satılık mı haberleri gibi özel haberlerimiz Nevşehir’e sizlerin desteği ile ses vermeye devam ediyoruz.   Bu belirttiğimiz haberler sayesinde kamuoyunun üzerinde durduğu, tartıştığı ses getiren haberler oldu.     Sizlerden aldığımız güç ve meslek aşkı ile özel haberlerimiz ile gündeme, ilimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde sağlık ile ilgili bir sorunumuzu daha gündeme getireceğiz.   Halk ister Lale haber yapar vatandaş ile kol kola olan haber merkezimiz sizler için hizmet vermeye devam edecektir.   Haber sitemiz sahibi Can Taşkın , haberlerimiz ile Nevşehir ilinde habercilik sektöründe eksiklikleri kapatmaya hizmet vermeye devam edeceğiz. Ekibimiz ile Nevşehir halkına hizmet ediyoruz. Siz sorunlarınızı bize yazmaya devam edin. Biz sizler için bu işi yapıyoruz. Tehdit, iftira  v.b şeyler bizlere daha fazla cesaret ve güç ile olayların üstüne gitme konusunda perçinliyor. Sosyal medya üzerinde bizlere hakaret edenler ile ilgili hukuki girişimlerimiz olmaya devam edeceğiz. Hukuk devletinde haklar hukuk içerisinde aranır.  dedi.     İşte ses veren haberlerimiz ;           
Lale Haber Merkezi son ayda yaptığı özel haberler ile adeta Nevşehir gündemini belirliyor…

Lale Haber Merkezi son ayda yaptığı özel haberler ile adeta Nevşehir gündemini belirliyor…

 

 

Nevşehir ilinde faaliyet gösteren AVM merkezi ile yapmış olduğumuz LPG ile girmek yasak haberi , Nevşehir Devlet Hastanesinde temizlik ve hijyen konusunda yapmış olduğumuz haber, yine  Nevşehir ilinde bulunan Özel Hastanede acil bölümünde alınan ücret, Nevşehirde iş mi yok işçi mi haberimiz , Basketbol takımı satılık mı haberleri gibi özel haberlerimiz Nevşehir’e sizlerin desteği ile ses vermeye devam ediyoruz.

 

Bu belirttiğimiz haberler sayesinde kamuoyunun üzerinde durduğu, tartıştığı ses getiren haberler oldu.

 

 

Sizlerden aldığımız güç ve meslek aşkı ile özel haberlerimiz ile gündeme, ilimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde sağlık ile ilgili bir sorunumuzu daha gündeme getireceğiz.

 

Halk ister Lale haber yapar vatandaş ile kol kola olan haber merkezimiz sizler için hizmet vermeye devam edecektir.

 

Haber sitemiz sahibi Can Taşkın , haberlerimiz ile Nevşehir ilinde habercilik sektöründe eksiklikleri kapatmaya hizmet vermeye devam edeceğiz. Ekibimiz ile Nevşehir halkına hizmet ediyoruz. Siz sorunlarınızı bize yazmaya devam edin. Biz sizler için bu işi yapıyoruz. Tehdit, iftira  v.b şeyler bizlere daha fazla cesaret ve güç ile olayların üstüne gitme konusunda perçinliyor. Sosyal medya üzerinde bizlere hakaret edenler ile ilgili hukuki girişimlerimiz olmaya devam edeceğiz. Hukuk devletinde haklar hukuk içerisinde aranır.  dedi.  

 

İşte ses veren haberlerimiz ; 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.