MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Göcük Meydana 9 Kişi Yaralandı

NEVŞEHİR 02.06.2016 - 02:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Göcük Meydana 9 Kişi Yaralandı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında göçük meydana geldi.
  Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında meydana gelen göçükte 9 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre gece saatlerinde meydana gelen göçükte evde bulunan 9 Suriye uyruklu vatandaş yaralandı. Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabası Eski Mahallede bulunan bir evde meydana gelen göçükte evde kalan 9 Suriye vatandaşı yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralıları göçük altından Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri çıkarttı. Yaralılara ilk müdahaleyi 112 sağlık ekipleri yaparken yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde ve çeşitli özel hastanelerde tedavi altına alındı. 
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında göçük meydana geldi.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında meydana gelen göçükte 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre gece saatlerinde meydana gelen göçükte evde bulunan 9 Suriye uyruklu vatandaş yaralandı. Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabası Eski Mahallede bulunan bir evde meydana gelen göçükte evde kalan 9 Suriye vatandaşı yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralıları göçük altından Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri çıkarttı. Yaralılara ilk müdahaleyi 112 sağlık ekipleri yaparken yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde ve çeşitli özel hastanelerde tedavi altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.