Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ Yapılanmasının Temizlenmesinde Sınıfta Kalınıyor !

NEVŞEHİR 21.11.2016 - 20:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ Yapılanmasının Temizlenmesinde Sınıfta Kalınıyor !

Paralel Yapı´nın 17-25 Aralık´tan daha nice önce ülke için tehlikeli olduğu yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlarken, 17-25 Aralık´ta ise tam anlamıyla ihanet içinde oldukları saptandı.
Paralel Yapı´nın 17-25 Aralık´tan daha nice önce ülke için tehlikeli olduğu yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlarken, 17-25 Aralık´ta ise tam anlamıyla ihanet içinde oldukları saptandı.     Cumhurbaşkanı Erdoğan çok haklı olarak FETÖ yapılanmasını yerden yere vurup onlarla savaşırken şehrin yerel siyasi ayağının ise bu yaşananları görmezden geldiği iddia ediliyor. Gerek ticari ilişkiler gerekse şahsi ilişkilerin neden bitirilmediği ise merak konusu.   Nevşehir, FETÖ yapılanmasını temizlemede sınıfta kaldı. FETÖ yapılanması ile kimlerin içli dışlı olduğu ayan beyan ortada iken, bu yapılanmanın ticari ayağının üstüne gidilmesi durumunda yerel siyasi ayağında ortaya çıkabileceği iddia ediliyor.     Nevşehir’de bu yapının sabah kahvaltılarını tertip edip pek çok siyasi isminde o kahvaltılara katılmak için adeta yarıştıkları biliniyor.     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiğimiz gün sarf ettiği sözler ise özellikle Nevşehir´de dilden dile dolaşıyor. Erdoğan´ın “FETÖ ile mücadelemde milletimden başka yanımda duran olmadı” demesi toplumun geniş kesimleri tarafından alkış alıyor.     Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın bu denli serzenişinin haklı olduğunu dile getiren Nevşehirliler Cumhurbaşkanı savaşırken şehrin önde gidenlerinin ticari ve şahsi ilişkilere devam ettiğini dile getiriyorlar.     Özellikle 17-25 Aralık´tan sonra da Nevşehir´deki ticari ve sosyal ilişkilerin iyice irdelenmesi durumunda gerçeklerin ortaya çıkacağı görüşleri dillendirilmekte.     Gerek resmi kurumlar gerekse STK´ların yaptıkları etkinliklerde sponsor olanlardan tutunda sanatçı getirmelere kadar pek çok organizasyonda FETÖ mensupları ile kol kola hareket edildiği ifade edilmekte.     Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın onlardan uzak durun demesine rağmen Mecliste üye olanlara dokunulmadığı hatta PARALEL YAPI reklamlarının milletin gözüne soka soka sergilendiği gözlemlenmekte.     FETÖ mensupları tarafından şehrin adeta ekonomik ve sosyal olarak soyulup haraca bağlandığı ve buna rağmen herhangi bir tedbirin alınmayıp bu yapı ile ilişkilerin sürdürülmeye çalışılması kamuoyunda tepki çekiyor.    
Paralel Yapı´nın 17-25 Aralık´tan daha nice önce ülke için tehlikeli olduğu yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlarken, 17-25 Aralık´ta ise tam anlamıyla ihanet içinde oldukları saptandı.

Paralel Yapı´nın 17-25 Aralık´tan daha nice önce ülke için tehlikeli olduğu yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlarken, 17-25 Aralık´ta ise tam anlamıyla ihanet içinde oldukları saptandı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan çok haklı olarak FETÖ yapılanmasını yerden yere vurup onlarla savaşırken şehrin yerel siyasi ayağının ise bu yaşananları görmezden geldiği iddia ediliyor. Gerek ticari ilişkiler gerekse şahsi ilişkilerin neden bitirilmediği ise merak konusu.

 

Nevşehir, FETÖ yapılanmasını temizlemede sınıfta kaldı. FETÖ yapılanması ile kimlerin içli dışlı olduğu ayan beyan ortada iken, bu yapılanmanın ticari ayağının üstüne gidilmesi durumunda yerel siyasi ayağında ortaya çıkabileceği iddia ediliyor.

 

 

Nevşehir’de bu yapının sabah kahvaltılarını tertip edip pek çok siyasi isminde o kahvaltılara katılmak için adeta yarıştıkları biliniyor.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiğimiz gün sarf ettiği sözler ise özellikle Nevşehir´de dilden dile dolaşıyor. Erdoğan´ın “FETÖ ile mücadelemde milletimden başka yanımda duran olmadı” demesi toplumun geniş kesimleri tarafından alkış alıyor.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın bu denli serzenişinin haklı olduğunu dile getiren Nevşehirliler Cumhurbaşkanı savaşırken şehrin önde gidenlerinin ticari ve şahsi ilişkilere devam ettiğini dile getiriyorlar.

 

 

Özellikle 17-25 Aralık´tan sonra da Nevşehir´deki ticari ve sosyal ilişkilerin iyice irdelenmesi durumunda gerçeklerin ortaya çıkacağı görüşleri dillendirilmekte.

 

 

Gerek resmi kurumlar gerekse STK´ların yaptıkları etkinliklerde sponsor olanlardan tutunda sanatçı getirmelere kadar pek çok organizasyonda FETÖ mensupları ile kol kola hareket edildiği ifade edilmekte.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın onlardan uzak durun demesine rağmen Mecliste üye olanlara dokunulmadığı hatta PARALEL YAPI reklamlarının milletin gözüne soka soka sergilendiği gözlemlenmekte.

 

 

FETÖ mensupları tarafından şehrin adeta ekonomik ve sosyal olarak soyulup haraca bağlandığı ve buna rağmen herhangi bir tedbirin alınmayıp bu yapı ile ilişkilerin sürdürülmeye çalışılması kamuoyunda tepki çekiyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.