Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bir Kişi Paralel Yapı Operasyonu 1 Kişi Tutuklandı

NEVŞEHİR 05.05.2016 - 16:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bir Kişi Paralel Yapı Operasyonu 1 Kişi Tutuklandı

Nevşehir'de Paralel yapı operasyonları devam ediyor.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz ay içerisinde yapılan FETÖ/PYD operasyonları kapsamında Nuri P. Ve Akın A. tutuklanmış, 7 kişi ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.   Paralel yapıya yönelik yapılan operasyonlar sonrasında devam eden mahkeme sonrasında ise Hüseyin Sönmez bugün çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.   
Nevşehir'de Paralel yapı operasyonları devam ediyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz ay içerisinde yapılan FETÖ/PYD operasyonları kapsamında Nuri P. Ve Akın A. tutuklanmış, 7 kişi ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.

 

Paralel yapıya yönelik yapılan operasyonlar sonrasında devam eden mahkeme sonrasında ise Hüseyin Sönmez bugün çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.