MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de belde ve köylerde okullar tatildi

GÜNCEL 10.02.2020 - 22:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de belde ve köylerde okullar tatildi

Nevşehir'de 11 Şubat Salı günü belde ve köylerde okullar tatil edildi.
  Nevşehir Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Nevşehir merkez ilçeye bağlı tüm belde ve köylerde, ilçelere bağlı tüm belde ve köylerde yoğun karın oluşturduğu ve olası buzlanma tehlikesi nedeniyle Nevşehir merkeze ve ilçelerine bağlı tüm beldeler ve köy okullarındaki ve rehabilitasyon merkezlerindeki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime 11 Şubat Salı günü olmak suretiyle bir gün tatil edildi. Yine kendi imkanlarıyla veya toplu taşıma ile il merkezine veya ilçe merkezlerine gelen öğrencilerimizde 1 gün izinli sayılacaktır. İl merkezinde ile tüm ilçe merkezlerindeki eğitim ve öğretime normal olarak devam edilecektir” denildi.   Nevşehir’de ayrıca hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelde aynı gün izinli sayılacağı açıklandı.
Nevşehir'de 11 Şubat Salı günü belde ve köylerde okullar tatil edildi.

 

Nevşehir Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Nevşehir merkez ilçeye bağlı tüm belde ve köylerde, ilçelere bağlı tüm belde ve köylerde yoğun karın oluşturduğu ve olası buzlanma tehlikesi nedeniyle Nevşehir merkeze ve ilçelerine bağlı tüm beldeler ve köy okullarındaki ve rehabilitasyon merkezlerindeki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime 11 Şubat Salı günü olmak suretiyle bir gün tatil edildi. Yine kendi imkanlarıyla veya toplu taşıma ile il merkezine veya ilçe merkezlerine gelen öğrencilerimizde 1 gün izinli sayılacaktır. İl merkezinde ile tüm ilçe merkezlerindeki eğitim ve öğretime normal olarak devam edilecektir” denildi.

 

Nevşehir’de ayrıca hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelde aynı gün izinli sayılacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.