MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de bebek emekleme yarışı düzenlendi

GÜNCEL 15.12.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de bebek emekleme yarışı düzenlendi

Nevşehir’de özel bir alışveriş merkezi tarafından bebek emekleme yarışması düzenlerken ailelerin heyecanı görülmeye değerdi.
  Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından bebek emekleme yarışması düzenlendi. Yaklaşık 15 bebeğin yarıştığı emekleme yarışmasında ilk üç dereceye giren bebeklere bebek bezi hediye edildi. Bebeklerinin emekleme yarışmasında birinci olması için de ailelerin de birbirleriyle yarışması dikkatlerden kaçmazken bebeklerinin emekleme yarışmasını tamamlamasını isteyen aileler cep telefonu ve bebeklerinin seveceği eşyaları göstererek bebeklerini emekletmesi görülmeye değerdi. Yarışma sonrasında ilk üç dereceye giren bebeklere bezleri hediye verilirken bebek bezi kutularının üzerine oturan bebekler ortaya renkli görüntülerin çıkmasını sağladı. Bebek emekleme yarışmasını birinci tamamlayan 10 aylık Ufuk Erdem Özzengin’in annesi Güneş Özzengin bebeğinin birinci gelmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken bu birinciliği beklediklerini söyledi. Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan ise açıklamasında, “ Alışveriş merkezine gelen bebekli ailelerimizin birazcık mutlu olabilmesini sağlamışsak ne mutlu bizlere. Yarışmamızda sizlerinde gördüğü gibi birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Nissara AVM olarak bebek emekleme yarışmasını geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu. 
Nevşehir’de özel bir alışveriş merkezi tarafından bebek emekleme yarışması düzenlerken ailelerin heyecanı görülmeye değerdi.

 

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından bebek emekleme yarışması düzenlendi. Yaklaşık 15 bebeğin yarıştığı emekleme yarışmasında ilk üç dereceye giren bebeklere bebek bezi hediye edildi. Bebeklerinin emekleme yarışmasında birinci olması için de ailelerin de birbirleriyle yarışması dikkatlerden kaçmazken bebeklerinin emekleme yarışmasını tamamlamasını isteyen aileler cep telefonu ve bebeklerinin seveceği eşyaları göstererek bebeklerini emekletmesi görülmeye değerdi.

Yarışma sonrasında ilk üç dereceye giren bebeklere bezleri hediye verilirken bebek bezi kutularının üzerine oturan bebekler ortaya renkli görüntülerin çıkmasını sağladı. Bebek emekleme yarışmasını birinci tamamlayan 10 aylık Ufuk Erdem Özzengin’in annesi Güneş Özzengin bebeğinin birinci gelmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken bu birinciliği beklediklerini söyledi.

Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan ise açıklamasında, “ Alışveriş merkezine gelen bebekli ailelerimizin birazcık mutlu olabilmesini sağlamışsak ne mutlu bizlere. Yarışmamızda sizlerinde gördüğü gibi birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Nissara AVM olarak bebek emekleme yarışmasını geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.