MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Aracı Bozulan 2 Kişiye Tır Çarptı

GÜNCEL 06.11.2017 - 21:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Aracı Bozulan 2 Kişiye Tır Çarptı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde araçlarını iten iki kişiye tır çarptı.
  Edinilen bilgilere göre Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde 38 AY 024 plakalı araç yolda bozuldu. Araç içerisinde bulunan Mirza Tekcan (34) ve Yusuf Ala (34) bozulan araçlarını itmeye başladı. Araçlarını yiten iki kişiye yoldan geçmekte olan tırın çarpması sonrasında Mirza Tekcan yaranırken, Yusuf Ala ise şoka girdi. Kazada yaralananlara ilk müdahalenin sağlık ekipleri tarafından yapılmasının ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. 
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde araçlarını iten iki kişiye tır çarptı.

 

Edinilen bilgilere göre Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde 38 AY 024 plakalı araç yolda bozuldu. Araç içerisinde bulunan Mirza Tekcan (34) ve Yusuf Ala (34) bozulan araçlarını itmeye başladı. Araçlarını yiten iki kişiye yoldan geçmekte olan tırın çarpması sonrasında Mirza Tekcan yaranırken, Yusuf Ala ise şoka girdi. Kazada yaralananlara ilk müdahalenin sağlık ekipleri tarafından yapılmasının ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.