MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Ak Parti'de 17. Siyaset Akademisi Kayıtlar Başladı

SİYASET 22.06.2016 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Ak Parti'de 17. Siyaset Akademisi Kayıtlar Başladı

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi'nin 17. Eğitim programı başlıyor.
AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi'nin 17. Eğitim programı başlıyor.     Bu kapsamda Siyaset Akademisi Eğitim Programına katılmak isteyenler, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına kayıt yaptırabilecek.   Türk siyasi hayatına farklı bir yapı ve anlayış kazandıran AK Parti’nin, siyasete merak duyan kişilerin eğitimini amaçlayan Siyaset Akademisi’nde “Büyük Güç Türkiye” Programı olarak belirlenen 17. Eğitim döneminin Temmuz ayında başlatılması amaçlanıyor.     AK Parti Siyaset Akademisi Nevşehir İl Koordinatörü ve AR-GE Başkanı Rıfat Gül yaptığı açıklamada, AK Parti Siyaset Akademisi'nde yeni dönemin 'Büyük Güç Türkiye' adıyla kayıtlarının başladığını belirterek, "AK Parti ARGE Başkanlığı, toplumsal sorunları tanımlayıp halkın beklenti ve ihtiyaçlarına göre çözümler geliştirmek ve bunu toplumdan uzak bir şekilde değil, toplumun içerisinde yer alan kişiler, kurumlar ve diğer aktörlerle birlikte yapmayı hedefleyen bir birim olarak kurulmuştur. Bu çerçevede partimizin bilgiye önem vermesi gereği her alanda her tür araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yürütmekteyiz. Bu yoğun ve hızla devam eden çalışmalarımız arasında önceliğe sahip olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin partimizle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal, ekonomi, dış politika vb. Alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirildiği Türkiye geneline teşkilatlarımız aracılığı ile yaygınlaştırdığımız eğitim faaliyetidir" diye konuştu. 10 haftalık bir program kapsamında gerçekleştirilecek olan Siyaset Akademisinde eğitim sunumları, akademisyenler ve yerel yönetimler konusunda tecrübeli uzman siyasetçiler tarafından verileceğine işaret eden Rıfat Gül; “Siyaset Akademisi programlarımız herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Türkiye vatandaşlarını geleceğin Türkiye'sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırıp, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmek adına kendine bir görev edinmiştir” dedi. AK Parti Siyaset Akademisi Nevşehir İl Koordinatörü ve AR-GE Başkanı Rıfat Gül, Siyaset Akademisi eğitim programına tüm vatandaşların katılabileceğini belirterek; “ yeni dönem Siyaset Akademimiz İl Merkez ve İlçelerimiz dahil tüm halkımıza açıktır. Bu organizasyona siyasi görüşü, cinsiyeti fark etmeksizin katılabileceklerdir. Siyaset Akademisi’ne katılmak isteyenlerin kayıt işlemleri için AK Parti İl Başkanlığımızda yapılmaktadır. Ayrıca kayıt ve bununla ilişkin sorularınızla ilgili olarak 0384 214 14 50 parti sekretaryası ile iletişime geçebilirsiniz. Büyük Güç Türkiye programı adı altında düzenlenecek eğitimlerde kapsamlı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşlarımızı Siyaset Akademisi programımıza davet ediyorum" diye konuştu.
AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi'nin 17. Eğitim programı başlıyor.

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi'nin 17. Eğitim programı başlıyor.

 

 

Bu kapsamda Siyaset Akademisi Eğitim Programına katılmak isteyenler, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına kayıt yaptırabilecek.

 

Türk siyasi hayatına farklı bir yapı ve anlayış kazandıran AK Parti’nin, siyasete merak duyan kişilerin eğitimini amaçlayan Siyaset Akademisi’nde “Büyük Güç Türkiye” Programı olarak belirlenen 17. Eğitim döneminin Temmuz ayında başlatılması amaçlanıyor.

 

 

AK Parti Siyaset Akademisi Nevşehir İl Koordinatörü ve AR-GE Başkanı Rıfat Gül yaptığı açıklamada, AK Parti Siyaset Akademisi'nde yeni dönemin 'Büyük Güç Türkiye' adıyla kayıtlarının başladığını belirterek, "AK Parti ARGE Başkanlığı, toplumsal sorunları tanımlayıp halkın beklenti ve ihtiyaçlarına göre çözümler geliştirmek ve bunu toplumdan uzak bir şekilde değil, toplumun içerisinde yer alan kişiler, kurumlar ve diğer aktörlerle birlikte yapmayı hedefleyen bir birim olarak kurulmuştur. Bu çerçevede partimizin bilgiye önem vermesi gereği her alanda her tür araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yürütmekteyiz. Bu yoğun ve hızla devam eden çalışmalarımız arasında önceliğe sahip olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin partimizle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal, ekonomi, dış politika vb. Alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirildiği Türkiye geneline teşkilatlarımız aracılığı ile yaygınlaştırdığımız eğitim faaliyetidir" diye konuştu. 10 haftalık bir program kapsamında gerçekleştirilecek olan Siyaset Akademisinde eğitim sunumları, akademisyenler ve yerel yönetimler konusunda tecrübeli uzman siyasetçiler tarafından verileceğine işaret eden Rıfat Gül; “Siyaset Akademisi programlarımız herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Türkiye vatandaşlarını geleceğin Türkiye'sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırıp, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmek adına kendine bir görev edinmiştir” dedi. AK Parti Siyaset Akademisi Nevşehir İl Koordinatörü ve AR-GE Başkanı Rıfat Gül, Siyaset Akademisi eğitim programına tüm vatandaşların katılabileceğini belirterek; “ yeni dönem Siyaset Akademimiz İl Merkez ve İlçelerimiz dahil tüm halkımıza açıktır. Bu organizasyona siyasi görüşü, cinsiyeti fark etmeksizin katılabileceklerdir. Siyaset Akademisi’ne katılmak isteyenlerin kayıt işlemleri için AK Parti İl Başkanlığımızda yapılmaktadır. Ayrıca kayıt ve bununla ilişkin sorularınızla ilgili olarak 0384 214 14 50 parti sekretaryası ile iletişime geçebilirsiniz. Büyük Güç Türkiye programı adı altında düzenlenecek eğitimlerde kapsamlı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşlarımızı Siyaset Akademisi programımıza davet ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.