MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 5 gün boyunca yağışlı hava bekleniyor

GÜNCEL 14.03.2021 - 20:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de 5 gün boyunca yağışlı hava bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Pazartesi’den itibaren Nevşehir yağışlı havanın etkisi altına girecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 15 Mart Pazartesi gününden 19 Mart Cuma gününe kadar yağmur yağışının etkisi altına girecek.   Yapılan son değerlendirmelere göre;   15 Mart Pazartesi: Nevşehir’de yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 10 derece en düşük hava sıcaklığının 6 derece olması tahmin ediliyor.   16 Mart Salı: Yağmurlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 9 derece en düşük hava sıcaklığı 5 derece olması tahmin ediliyor.   17 Mart Çarşamba: Yağmurlu havanın devam etmesi bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 11 en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.   18 Mart Perşembe: Yağışlı hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 8 derece en düşük hava sıcaklığı ise -3 derece olması tahmin ediliyor.      19 Mart Cuma: Nevşehir’de yağmur yağışı devam etmesi bekleniyor. Günün yüksek hava sıcaklığı 11 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Pazartesi’den itibaren Nevşehir yağışlı havanın etkisi altına girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 15 Mart Pazartesi gününden 19 Mart Cuma gününe kadar yağmur yağışının etkisi altına girecek.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre;

 

15 Mart Pazartesi: Nevşehir’de yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 10 derece en düşük hava sıcaklığının 6 derece olması tahmin ediliyor.

 

16 Mart Salı: Yağmurlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 9 derece en düşük hava sıcaklığı 5 derece olması tahmin ediliyor.

 

17 Mart Çarşamba: Yağmurlu havanın devam etmesi bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 11 en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

18 Mart Perşembe: Yağışlı hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 8 derece en düşük hava sıcaklığı ise -3 derece olması tahmin ediliyor.   

 

19 Mart Cuma: Nevşehir’de yağmur yağışı devam etmesi bekleniyor. Günün yüksek hava sıcaklığı 11 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.