Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 3 köy karantina altında

GÜNCEL 04.05.2020 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de 3 köy karantina altında

Korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de 3 köyün karantinaya alınmasının ardından bu köylerde karantina süreci devam ediyor.
  Korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de Nisan ayı içerisinde 2 köy, Mayıs ayında ise bir köy olmak üzere 3 köyde karantina süreci devam ediyor.  21 Nisan tarihinde Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde başlayan karantina süreci 24 Nisan tarihinde ise Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyünün karantinaya alınmasıyla devam etti.   Nevşehir’de son olarak 4 Mayıs Cumartesi günü Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyü de Acıgöl Kaymakamlığı tarafından karantina altına alındı.
Korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de 3 köyün karantinaya alınmasının ardından bu köylerde karantina süreci devam ediyor.

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de Nisan ayı içerisinde 2 köy, Mayıs ayında ise bir köy olmak üzere 3 köyde karantina süreci devam ediyor.  21 Nisan tarihinde Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde başlayan karantina süreci 24 Nisan tarihinde ise Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyünün karantinaya alınmasıyla devam etti.

 

Nevşehir’de son olarak 4 Mayıs Cumartesi günü Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyü de Acıgöl Kaymakamlığı tarafından karantina altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.