Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 1 Hafta İçerinde Arama Kararı Olan 14 Kişi Yakalandı

ASAYİŞ 22.05.2018 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 1 Hafta İçerinde Arama Kararı Olan 14 Kişi Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada hakkında aramam kararı olan 14 kişi yakalandı.
  Nevşehir il genelinde polis ekipleri tarafından yol kontrol ve denetme noktalarında yapılan çalışmalar neticesinde bir hafta içerisinde arama kararı olan 14 kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, yaralama suçundan yakalama kararı olan M.C.,  hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan H.D., yağma suçundan aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.P., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma suçundan aranan A.A., fuhuş ve çeşitli suçlardan aranan H.Ç. silahla tehdit suçundan aranan M.S.S. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.   Çeşitli suçlardan aranan E.Ç., G.Ç., U.A., M.T., H.Ş., M.T., M.Ç., E.Ü. ise sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldıkları öğrenildi. 
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada hakkında aramam kararı olan 14 kişi yakalandı.

 

Nevşehir il genelinde polis ekipleri tarafından yol kontrol ve denetme noktalarında yapılan çalışmalar neticesinde bir hafta içerisinde arama kararı olan 14 kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, yaralama suçundan yakalama kararı olan M.C.,  hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan H.D., yağma suçundan aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.P., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma suçundan aranan A.A., fuhuş ve çeşitli suçlardan aranan H.Ç. silahla tehdit suçundan aranan M.S.S. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Çeşitli suçlardan aranan E.Ç., G.Ç., U.A., M.T., H.Ş., M.T., M.Ç., E.Ü. ise sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldıkları öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.