MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir çileği Vali ve Belediye Başkanı sayesinde büyük yatırımlara gebe

NEVŞEHİR 22.07.2020 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir çileği Vali ve Belediye Başkanı sayesinde büyük yatırımlara gebe

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, KOP Projesi Başkanı Murat Karakoyunlu Nevşehir Pazarcılar Odasını ve çilek tarlasını ziyaret ederek destekleme kararı alındı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, KOP Projesi Başkanı Murat Karakoyunlu Nevşehir Pazarcılar Odasını ve çilek tarlasını ziyaret ederek destekleme kararı alındı.   Genç girişimci Murat Avcı, "Devletimizin desteklemeleriyle çileğimizi Türkiye'ye duyuracağız" dedi.   Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ise, "Kalitesi, aroması ve dayanıklılık olarak eşi olmayan çileğimizin pazarlama sıkıntısı hiç yok. Bu projeye katılan çiftçilere yetiştirdikleri çileği pazarlama sözü veriyoruz" diye konuştu.   Başkan Özmen, "Memleketimizin her sorununa çözüm üretme gayretinde olan Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı'ya, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Bekir Varol'a ve KOP Projesi Başkanı Murat Karakoyunlu'ya bu projeye verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.  
Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, KOP Projesi Başkanı Murat Karakoyunlu Nevşehir Pazarcılar Odasını ve çilek tarlasını ziyaret ederek destekleme kararı alındı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, KOP Projesi Başkanı Murat Karakoyunlu Nevşehir Pazarcılar Odasını ve çilek tarlasını ziyaret ederek destekleme kararı alındı.

 

Genç girişimci Murat Avcı, "Devletimizin desteklemeleriyle çileğimizi Türkiye'ye duyuracağız" dedi.

 

Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ise, "Kalitesi, aroması ve dayanıklılık olarak eşi olmayan çileğimizin pazarlama sıkıntısı hiç yok. Bu projeye katılan çiftçilere yetiştirdikleri çileği pazarlama sözü veriyoruz" diye konuştu.

 

Başkan Özmen, "Memleketimizin her sorununa çözüm üretme gayretinde olan Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı'ya, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Bekir Varol'a ve KOP Projesi Başkanı Murat Karakoyunlu'ya bu projeye verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.