Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir CHP'de Sessizlik Hayra Alamet mi ?

SİYASET 23.09.2016 - 22:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir CHP'de Sessizlik Hayra Alamet mi ?

Dış güçlerin desteği ile Türkiye´yi işgale açık hale getirmeye çalışan FETÖ ihanet şebekesi devletin her kademesinden temizlenmeye çalışılırken, bunun siyasi ayağı da temizlenmeyi bekliyor.
Dış güçlerin desteği ile Türkiye´yi işgale açık hale getirmeye çalışan FETÖ ihanet şebekesi devletin her kademesinden temizlenmeye çalışılırken, bunun siyasi ayağı da temizlenmeyi bekliyor.     Alt kademedeki memurların ve devlete silah çekmiş kanatların da derdest edildiği gözlemlenirken, siyasi arenada ise bir sessizlik gündemde.       Ankara kulislerinde ise bu temizliğin bireysel ayıklama ile olmayacağı, olası bir erken seçim ile mümkün olduğu dile getiriliyor.     Gerek milletvekili boyutunda, gerekse Belediyeler boyutunda bir temizliğin olası olduğu ve bu temizliğinde ancak İlkbahar gibi yapılacak erken genel ve yerel bir seçim ile mümkün olabileceği iddia ediliyor.       Türkiye ve Nevşehir seçimleri konuşurken, merkez sağın önemli siyasi hareketlerinden biri olan CHP Nevşehir İl Teşkilatının olası bir seçime hazır olup olmadığı ise bilinmiyor.       Kemal Kılıçdaroğlu´nun partiye kattığı sinerji tartışılırken Nevşehir İl Teşkilatı bir seçim olması halinde partiyi ne kadar ileriye götürülüp götürülemeyeceği ise merak ediliyor.     CHP Nevşehir Teşkilatının, mümkün olabilecek bir sonbahar seçimlerine nasıl hazırlanması gerektiğinin şimdiden analizini yaparak, heyecanlı bir kadro harekatı ile seçim ufkunu şimdiden belirlemesi bekleniyor.     CHP Nevşehir İl Teşkilatında ulusal olaylara hemen açıklama yaparken Nevşehirde FETÖ operasyonlarına nasıl baktığı ?   Neler yaptığı ?   15 Temmuz Darbe Kalkışması konusunda nasıl bir fikir içinde olduğu ?      Parti içinde FETÖ unsurlarını araştırıp araştırmadığı ?   Nevşehir'de Yerel ve Genel seçimlerinde 17-25 Aralık sonrası FETÖ unsurları ile bağlantı kurulup kurulmadığı ?    2014 yerel seçimleri öncesi Fetö'nün Nevşehir ki abileriyle bir araya gelip Nevşehir ile ilgili pazarlıklar ve sizi desteklemeleri ile ilgili görüşmeler yapıp yapmadığınız ?   Diriliş Meydanında Bütün dünyaya birlik ve beraberlik görüntüsünün verildiği bu mitinklere neden katılıp  desteklemediniz?   Demokrasiye ve milletin hür iradesine darbe olmasını çok mu istiyordunuz ki bu mitingi desteklemediniz?      Nevşehir ilinde gerek genel seçimde gerekse yerel seçimde sönük kalmayı başarı olarak görüp görmediği ?   Bülent Tekiner gibi girişken , sosyal , vatandaşlar ile diyaloglu, güncel ve sosyal medyaya  hakim bir İl Başkanı istenilip istenilmediği ?     Tüm bu konuda ve sorulara nasıl bir açıklama yapılacağını tüm kamuoyun merak ediyor 
Dış güçlerin desteği ile Türkiye´yi işgale açık hale getirmeye çalışan FETÖ ihanet şebekesi devletin her kademesinden temizlenmeye çalışılırken, bunun siyasi ayağı da temizlenmeyi bekliyor.

Dış güçlerin desteği ile Türkiye´yi işgale açık hale getirmeye çalışan FETÖ ihanet şebekesi devletin her kademesinden temizlenmeye çalışılırken, bunun siyasi ayağı da temizlenmeyi bekliyor.

 

 

Alt kademedeki memurların ve devlete silah çekmiş kanatların da derdest edildiği gözlemlenirken, siyasi arenada ise bir sessizlik gündemde.

 

 

 

Ankara kulislerinde ise bu temizliğin bireysel ayıklama ile olmayacağı, olası bir erken seçim ile mümkün olduğu dile getiriliyor.

 

 

Gerek milletvekili boyutunda, gerekse Belediyeler boyutunda bir temizliğin olası olduğu ve bu temizliğinde ancak İlkbahar gibi yapılacak erken genel ve yerel bir seçim ile mümkün olabileceği iddia ediliyor.

 

 

 

Türkiye ve Nevşehir seçimleri konuşurken, merkez sağın önemli siyasi hareketlerinden biri olan CHP Nevşehir İl Teşkilatının olası bir seçime hazır olup olmadığı ise bilinmiyor.

 

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu´nun partiye kattığı sinerji tartışılırken Nevşehir İl Teşkilatı bir seçim olması halinde partiyi ne kadar ileriye götürülüp götürülemeyeceği ise merak ediliyor.

 

 

CHP Nevşehir Teşkilatının, mümkün olabilecek bir sonbahar seçimlerine nasıl hazırlanması gerektiğinin şimdiden analizini yaparak, heyecanlı bir kadro harekatı ile seçim ufkunu şimdiden belirlemesi bekleniyor.

 

 

CHP Nevşehir İl Teşkilatında ulusal olaylara hemen açıklama yaparken Nevşehirde FETÖ operasyonlarına nasıl baktığı ?

 

Neler yaptığı ?

 

15 Temmuz Darbe Kalkışması konusunda nasıl bir fikir içinde olduğu ? 

 

 

Parti içinde FETÖ unsurlarını araştırıp araştırmadığı ?

 

Nevşehir'de Yerel ve Genel seçimlerinde 17-25 Aralık sonrası FETÖ unsurları ile bağlantı kurulup kurulmadığı ? 

 

2014 yerel seçimleri öncesi Fetö'nün Nevşehir ki abileriyle bir araya gelip Nevşehir ile ilgili pazarlıklar ve sizi desteklemeleri ile ilgili görüşmeler yapıp yapmadığınız ?

 

Diriliş Meydanında Bütün dünyaya birlik ve beraberlik görüntüsünün verildiği bu mitinklere neden katılıp  desteklemediniz?

 

Demokrasiye ve milletin hür iradesine darbe olmasını çok mu istiyordunuz ki bu mitingi desteklemediniz? 

 

 

Nevşehir ilinde gerek genel seçimde gerekse yerel seçimde sönük kalmayı başarı olarak görüp görmediği ?

 

Bülent Tekiner gibi girişken , sosyal , vatandaşlar ile diyaloglu, güncel ve sosyal medyaya  hakim bir İl Başkanı istenilip istenilmediği ?

 

 

Tüm bu konuda ve sorulara nasıl bir açıklama yapılacağını tüm kamuoyun merak ediyor 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.